PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τελειώνει τη Δευτέρα του Ρισβάνη στον Ατρόμητο


Παίκτης του Ατρόμητου για την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι ο Σπύρος Ρισβάνης, αφού δύσκολα θα χαλάσει το deal με τον Ολυμπιακό – Το σκεπτικό του Ολυμπιακού, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ακόμα μία πολύ δυνατή προσθήκη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν για να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού ο Σπύρος Ρισβάνης μόνο αν συμβούν πολλά πράγματα δεν θα φορά τα κυανόλευκα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες οι Περιστεριώτες είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον παίκτη, ο οποίος επιθυμεί πάρα πολύ την πραγματοποίηση της συμφωνίας, γεγονός που παίζει καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό μία ανάλογη περίπτωση με αυτή του Κώστα Μήτρογλου. Έναν παίκτη δηλαδή που δεδομένα έχει τρομερό ταλέντο, αλλά πρέπει να βρεθεί σε ένα περιβάλλον σε άκρως επαγγελματικές συνθήκες, που θα τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη, ώστε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Ο Ατρόμητος –όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση του νυν επιθετικού της Μπενφίκα- τα προσφέρει όλα αυτά, αφού και βασικό υπολογίζει τον κεντρικό αμυντικό, αλλά και οι προπονητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει μετρούν πολύ στο να εμπιστευθεί ο Ολυμπιακός το περιουσιακό του στοιχείου.

Τα δεδομένα δεν απέχουν πολύ και για τον παίκτη. Όπως λένε στο Περιστέρι, η απόφασή του να ενταχθεί στον Ατρόμητο είναι «μπετό» και θέλει πολύ να βρεθεί σε μια ομάδα που θα τον υπολογίζει και έχει υψηλούς στόχους.

Το θέμα θα κλείσει οριστικά τη Δευτέρα, αφού τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι Πειραιώτες έχουν στρέψει αυτή τη στιγμή την προσοχή τους στην έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο εκείνη τη μέρα εκτός απροόπτου ο Ρισβάνης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, επικυρώνοντας το μονοετή του δανεισμό.

Εξάλλου, στις άλλες μεταγραφικές του αναζητήσεις, ο Ατρόμητος ψάχνει σίγουρα έναν αριστερό μπακ και εφόσον βρεθεί κάτι καλό θα ενισχυθεί και στο δεξί άκρο της άμυνάς του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment