PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Τα σχολεία του Περιστερίου θωρακίζονται με αλεξικέραυνα (photos)


Στην τοποθέτηση 15 σετ αλεξικέραυνων σε σχολεία του Περιστερίου προχώρησε ο Δήμος ενώ αναμένεται μέσα στο 2017 να θωρακιστούν με ολοκληρωμένη αντικεραυνική προστασία όλες οι σχολικές μονάδες.

Η προστασία των σχολείων αποτελεί ένα πρόβλημα που χρονίζει αφού δεν είχαν υπάρξει οι κατάλληλες προϋποθέσεις μέχρι σήμερα ώστε να τοποθετηθούν τα σωστά αλεξικέραυνα που δεν θα μπορούν να καταστραφούν από σιδερό-συλλέκτες. Ήταν συχνό φαινόμενο η κλοπή των χάλκινων καλωδίων που κατέληγαν από τα αλεξικέραυνα στο έδαφος.

IMG_3466

Πλέον 15 σχολικές μονάδες σε διαφορετικές γειτονιές της πόλης μας κατέχουν αντικεραυνική προστασία, η οποία δεν μπορεί να κλαπεί από επιτήδειους και έχει εγγύηση προστασίας από την εταιρεία που ανέλαβε την τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα:

eggyhsh_alexikerayna_peristeri_sxoleia_1

tasos_theodorakos_smallΜιλώντας στο PeristeriNews.gr ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος ανέφερε πως τα σχολεία της πόλης μας θωρακίζονται με νέα υπερσύγχρονα αλεξικέραυνα που θα προστατεύουν τους μαθητές κατά τις χειμερινές βροχοπτώσεις. Ο κ. Θεοδωράκος τόνισε πως ακόμα ένα πρόβλημα των σχολικών μονάδων εξαλείφεται θέτοντας έτσι τα σχολεία στο Περιστέρι στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment