PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τα νεότερα για την υγεία του Ηλία Βρεττού


Ο Ηλίας Βρεττός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Δευτέρας.

Η τελευταία ανακοίνωση από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας όπου νοσηλεύεται δίνει σαφή εικόνα για τους τραυματισμούς του Ηλίας Βρεττού, που προγραμματίζεται να αποκατασταθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης τις επόμενες ημέρες, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική κατάσταση του τραγουδιστή.

«Ο Ηλίας Βρεττός, ο νεαρός αυτός καλλιτέχνης προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του χθες, ο οποίος μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητος, έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση.

Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του», αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ανακοινωθέν από τους γιατρούς.

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του, Σοφία Φυρού.

Υπό άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες, η οδηγός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα και οι δύο να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο για περισσότερο από 45 λεπτά, ενώ η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, την ώρα που οι πυροσβέστες απεγκλώβιζαν τον τραγουδιστή εκείνος φώναζε «πονάω στα πόδια».

Οπως σημείωσε ο μάνατζερ του τραγουδιστή Λουκάς Καραγιάννης, το ατύχημα συνέβη όταν ένα άσπρο αυτοκίνητο τους «έκλεισε».

«Ηταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε, η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο, που έπεσε από τη μεριά του Ηλία γιατί η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα», πρόσθεσε.

Η Αστυνομία και η Τροχαία θα εξετάσουν προσεκτικά τις κάμερες που ελέγχουν την κυκλοφορία, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής για να δουν τι ακριβώς συνέβη και αν εμπλέκεται το λευκό φορτηγό, να εντοπίσουν τον οδηγό που εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τροχαίο.

Ο Ηλίας Βρεττός σχολίασε μερικές ώρες αργότερα με μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, έπειτα από το σοκαριστικό τροχαίο.

«Αφού ζω, όλα καλά…», έγραψε ο τραγουδιστής. «Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

Η οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός ήταν η σύντροφοός του. Η κατάσταση της υγείας της είναι καλή, φέρει ελαφρά τραύματα στα πλευρά, ωστόσο έχει υποστεί σοκ.

Aυτή είναι η σύντροφος του Βρεττού που οδηγούσε

Η οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο Ηλίας Βρεττός ήταν η Σοφία Φυρού, σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο.

Μόλις τις προηγούμενες μέρες παρέλαβε το νέο της αυτοκίνητο, τον έλεγχο του οποίου έχασε το πρωί της Κυριακής επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα δένδρο και να τραυματιστεί η ίδια και ο τραγουδιστής.

Η ίδια φέρεται να είπε σε συγγενή της που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα της στο νοσοκομείο, ότι στο τροχαίο εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο το οποίο τους έκλεισε το δρόμο.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι η νεαρή έχει υποστεί σοκ, έχει τραυματιστεί στα πλευρά, ενώ κλαίει συνεχώς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment