PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη γράφουν ιστορία και στο Περιστέρι


Ο καφές αποτελεί μια από τις απολαυστικές συνήθειες της ελληνικής οικογένειας που καθημερινά επιλέγει να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες του αγαπημένου ροφήματος.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν το ελληνικό σπίτι του καφέ από το 1920 και η περιοχή του Περιστερίου νιώθει ιδιαίτερα περήφανη που από το 2014 ένα από τα καταστήματα της οικογένειας Λουμίδη κοσμούν την περιοχή.

Είναι άλλωστε συνδεδεμένη η έννοια του καφέ με την οικογένεια Λουμίδη που μας προσφέρει για ένα περίπου αιώνα εξαιρετικές ποιότητες καφέ.

1403

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη ο πελάτης αναλαμβάνει να επιλέξει μεταξύ εκατοντάδων προϊόντων που περιφέρονται γύρω από τον καφέ και όχι μόνο.

Φυσικά το βασικό προϊόν του καταστήματος αποτελεί ο καφές και οι δεκάδες επιλογές σε χαρμάνια και περιοχές προσέλευσης των λαχταριστών κόκκων.

Το ελληνικό design που έχει επιλέξει η οικογένεια Λουμίδη γίνεται αντιληπτό από μακριά αφού το μπλε χρώμα στο εξωτερικό του μαγαζιού τονίζει την ελληνικότητα της επιχείρησης, προσδίδει αίσθηση αρχοντιάς, ενώ η μουσική και η διακόσμηση στο εσωτερικό μεταφέρει χρονικά το κοινό σε μια άλλη εποχή.

1402

Πολλές φορές θα δείτε μια παλιά λατέρνα να φιγουράρει έξω από το κατάστημα και τους ανθρώπους του Λουμίδη να σας προσφέρουν ελληνικό καφέ την ώρα που κάνετε τα ψώνια σας στον πεζόδρομο, αποδεικνύοντας έτσι το χαρακτήρα της Ελλάδας που θέλουν να αποδώσουν στο κατάστημα.

Το φιλικό περιβάλλον, η άριστη εξυπηρέτηση των υπαλλήλων και η μεγάλη γκάμα καφέ θα σας κάνει φανατικούς πελάτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη οδηγώντας σας στο να θέλετε να δοκιμάσετε όλες τις επιλογές που σας δίνουν.

1404

Tip: Αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν τον καφέ τους χωρίς καφεΐνη. Δοκιμάστε την ολοκληρωμένη σειρά του «Αθώου» καφέ που προσφέρουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη.

Καφεκοπτεία Λουμίδη

ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ 12 & ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 15Α, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

facebook.com/kafekopteialoumidi

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment