PeristeriNews.gr
Πολιτική

Τα κάλαντα στους πολιτικούς αρχηγούς


Στους πολιτικούς αρχηγούς είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Μήνυμα για «να φτιάξουμε και αυτή τη χρονιά που μας έρχεται μια καλύτερη κοινωνία, δικαιοσύνης και ανθρωπιάς», έστειλε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα, στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου», στον Κολωνό.

Με δήλωσή του, στο περιθώριο της επίσκεψης, ο κ. Παπανδρέου έστειλε «μήνυμα σε όλον τον κόσμο για την αλληλεγγύη, την προσφορά στον συνάνθρωπό μας, μήνυμα θαλπωρής και αγάπης, για την προστασία και την ασφάλεια ,ενάντια σε κάθε αποκλεισμό, κάθε ρατσισμό και ενάντια σε κάθε μορφή βίας». Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» σε όλα τα παιδιά της πατρίδας, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες και, παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους και τους εθελοντές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο Ποντιακός Σύλλογος Πρέβεζας «Η Νέα Σαμψούντα» είπε τα πρωτοχρονιάτικα ποντιακά κάλαντα στον Αντώνη Σαμαρά. Ο πρόεδρος της ΝΔ αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συλλόγου και ευχήθηκε στην Ελλάδα να βρει το δρόμο της ανάπτυξης, και στους ‘Ελληνες να έχουν πάντα χαμόγελα και αισιοδοξία».

Στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ,. Γ. Καρατζαφέρη, τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν. Ελλάδος και Νήσων. Σε δήλωσή του για το νέο έτος ο κ. Καρατζαφέρης ευχήθηκε ένα ελπιδοφόρο 2011 και τόνισε ότι “Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα προσπαθήσει το 2011 να επιστρέψει ξανά την ελπίδα στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων”.

Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνη, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς μέλη της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας.

Με την αλληλεγγύη και τη συστράτευση των πολιτών να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, στον οποίον έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μέλη της ΜΚΟ “Κλίμακα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment