PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τα δεδομένα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο


Η δεύτερη πολύ βαριά ήττα μέσα σε έξι μέρες, αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο, δεν είναι κάτι που χωνεύεται στον Ατρόμητο.

Μπορεί τόσο το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όσο και αυτό με τον Πανιώνιο (και μάλιστα μέσα στο Περιστέρι) να εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σεζόν που αρχίζει σε μια εβδομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι «κυανόλευκοι» μπορούν να υποστούν τόσα συνεχόμενα «χτυπήματα» που χαλούν πολύ την έξωθεν εικόνα.

Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να τους ξεφύγει η κατάσταση ή τουλάχιστον προσπαθούν ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο, πριν ακόμα αρχίσει το πρωτάθλημα. Σε πρώτη φάση ξεκαθαρίζεται ότι δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα με το μέλλον του Νταμίρ Κάναντι στον πάγκο της ομάδας. Αναγνωρίζουν το γεγονός ότι και ο ίδιος βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής και κυρίως σε φάση απόλυτης κατανόησης του ρόστερ, για αυτό υπάρχει πίστωση χρόνου προς τη δουλειά του. Τον πιστεύουν και είναι αποφασισμένοι, όλοι γύρω από την ομάδα να τον στηρίξουν με κάθε τρόπο.

Από την πλευρά της η διοίκηση θα στηρίξει με τον τρόπο, που μπορεί να στηρίξει κάθε διοίκηση την επιλογή της στον πάγκο, δηλαδή με μεταγραφές. Είναι, άλλωστε, κάτι που είχε αποφασιστεί μετά την πώληση του Αλέξανδρου Κατράνη, αλλά μετά το φιλικό και με τον Πανιώνιο έγινε «τσεκ» στις θέσεις που θα υπάρξει ενίσχυση.

Σίγουρα θα αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ, αφού έχει μείνει μόνος του ο Δημήτρης Γιαννούλης και είναι πλέον ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί αμυντικός χαφ, αφού ο Μάντσον περισσότερο υπολογίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην άμυνα των τριών, παρά για τη θέση του «6».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment