PeristeriNews.gr
Lifestyle

Τίτλοι τέλους στο γάμο Φ. Σκορδά με το Γ. Λιάγκα


Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Μπορεί να ακουγόντουσαν διάφορες φήμες το τελευταίο διάστημα περί χωρισμού τους αλλά κανείς από τους δύο δεν είχε πάρει θέση και όλοι πίστευαν πως πρόκειται για ανυπόστατα δημοσιεύματα. Το πρώην ζευγάρι με κοινή του δήλωση αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει.

Οι φήμες υπήρχαν αλλά την είδηση δεν επιβεβαίωνε κανείς. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν χώρισαν μόνο τηλεοπτικά αλλά και στην ζωή.

Παντρεύτηκαν το 2010 και μαζί απέκτησαν δυο γιους, οι οποίοι θα τους ενώνουν για πάντα. Από το Καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει να περνούν πολύ χρόνο χωριστά, όπως και στη νέα σεζόν δεν έχουν εμφανιστεί μαζί. Αύριο μάλιστα πρωτοσέλιδο της Real κυκλοφορεί με δήλωση που επιβεβαιώνει τον χωρισμό.

Οι φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούσε έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τους τελευταίους μήνες, πριν ακόμα την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι πυροδότησαν εκ νέου τις φήμες. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος και η Φαίη δεν έδωσαν καμία περαιτέρω αφορμή, καθώς απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Το εξώφυλλο της εφημερίδας που επιβεβαιώνει το γεγονός:

real-life_skorda-liagas

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment