PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Τέλος και ο Μπίτολο, φουλάρει για ενίσχυση


Μετά την επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για την αποχώρηση του Πολ Κεϊτά, ο Ατρόμητος αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας και τον Μαριάνο Μπίτολο, για τον οποίο επίσης υπάρχει δυσαρέσκεια για την αγωνιστική του απόδοση.

Ο Αργεντινός μπακ τη φετινή σεζόν είναι αγνώριστος και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ξεχώρισε στην περσινή πορεία της ομάδας, με αποκορύφωμα το ματς κόντρα στην Κέρκυρα. Όπως είχαμε αναφέρει, η διοίκηση είχε αποφασίσει να ολοκληρώσει τη συνεργασία της και με ακόμα έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο τέλειωνε το καλοκαίρι και αυτός είναι ο Μαριάνο Μπίτολο.

Ο ατζέντης του έχει ειδοποιηθεί για τις εξελίξεις και αναμένεται στην Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί η λύση για το μέλλον του παίκτη. Βάσει αυτών των εξελίξεων, ο Αλέξανδρος Κατράνης παίζει πλέον μόνος του για το αριστερό άκρο της άμυνας, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Με τις αποχωρήσεις των Κεϊτά και Μπίτολο αποτελεί ειλημμένη απόφαση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Η κίνηση που θα γίνει ενδεχομένως να μην είναι μεταγραφή, αλλά δανεισμός, διότι τη δεδομένη χρονική συγκυρία είναι δύσκολο ο Ατρόμητος να βρει αυτό που θέλει με τον τρόπο που θέλει και έτσι ρίχνει και ο ίδιος τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του peristerinews.gr, υπάρχουν σκέψεις για παίκτες από την ελληνική αγορά.

Για το αν θα πραγματοποιηθεί άλλη κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ (κεντρικός αμυντικός) είναι κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν είναι το πιο πιθανό, αλλά σίγουρα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment