PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας για θέματα Αθλητισμού


Σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη σχετική με αθλητικά θέματα – αθλητικές υποδομές – έργα που αφορούν στον Αθλητισμό, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, Σπύρου Τζόκα.

Η σύσκεψη έγινε με αφορμή επικείμενη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Παραβρέθηκαν οι κυρίες Πουλογιαννοπούλου και Κανέλλη, Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού και Αθλητισμού και Τεχνικών Έργων αντίστοιχα από το Δήμο Πετρούπολης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Παπαδιάς, ο Αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αγίας Βαρβάρας κ Ντάβιος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ιλίου κ. Αποστολόπουλος μαζί με τους κυρίους Μαριδάκη και Αλεξόπουλο, ο Εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού κ. Μπέτσης από το Δήμο Περιστερίου μαζί με τον κ. Χιώτη, καθώς και ο Εντεταλμένος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Μαλτέζος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ενημέρωσε για την πρόοδο των έργων υποδομής στον Αθλητισμό στο Δυτικό Τομέα, που προγραμματίστηκαν σε προηγούμενη παρόμοια συνάντηση πριν από δύο περίπου χρόνια, συγκέντρωσε τα νέα αιτήματα και τις προτεραιότητες των εκπροσώπων των Δήμων και των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Τζόκας δήλωσε:

«Όπως ακριβώς επιδείξαμε συνέπεια στα προηγούμενα αιτήματα που σήμερα είτε έχουν υλοποιηθεί είτε υλοποιούνται, με τον ίδιο τρόπο θα λειτουργήσουμε και στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment