PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο δήμαρχος Περιστερίου πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη


Η υπόθεση με την προκήρυξη διαγωνισμού του Δήμου Περιστερίου δεν εκθέτει μόνο τον δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κυριάκος Μητσοτάκη, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και δηλώνει ότι περιμένει από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες.

“Ένας ακόμα “άριστος” της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!”, σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: “Εκτός από τους όρους του διαγωνισμού που περιλαμβάνονται στο αναρτημένο έγγραφο, περιλαμβάνονται και οδηγίες προς υπάλληλο του Δήμου ώστε να τους προσαρμόσει σε περίπτωση που οι “ημέτεροι” προμηθευτές δεν έχουν τις προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δηλώσεις του κ. Παχατουρίδη περί “προβοκάτσιας” δεν αποσκοπούν σε τίποτε άλλο πέρα από τη δημιουργία εντυπώσεων προκειμένου να σκεπαστεί το σκάνδαλο.

Η υπόθεση αυτή εκθέτει όχι μόνο τον δήμαρχο Περιστερίου, αλλά την ίδια τη Νέα Δημοκρατία και τον επικεφαλής της Κυρ. Μητσοτάκη. Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα την υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment