PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβερνητικές ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στα ερείπια του μνημονίου


Τα παραπάνω σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

«Τη στιγμή που η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη κρίση μεταπολεμικά, με 4 εκατομμύρια πολίτες να βρίσκονται στα πρόθυρα της φτώχειας, όπως αποκαλύπτει ακόμη και η έκθεση της ΤτΕ, η κυβέρνηση επιδίδεται σε ασκήσεις αισιοδοξίας πάνω στα ερείπια του μνημονίου».

Τα παραπάνω σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Αναφερόμενος και στη στήριξη του Πρωθυπουργού προς τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν, προσθέτει πως «ενώ ο έλληνας Πρωθυπουργός φτάνει στο σημείο να πανηγυρίζει για τη μεγάλη τιμή που του έκανε ο κ. Γιούνκερ στο να τον προτείνει ο κ. Σαμαράς ως υποψήφιο για πρόεδρο της Κομισιόν ικανοποιώντας την επιθυμία της κ. Μέρκελ, αποσιωπά την εμπλοκή στις συζητήσεις με την τρόικα για το δημοσιονομικό και το χρηματοδοτικό κενό».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η τακτική της κυβέρνησης εξαντλείται στο να εκλιπαρεί για μια ανάσα από τους δανειστές ενόψει των ευρωεκλογών.

«Είναι τέτοια, όμως, η ανυποληψία και η απομόνωση της κυβέρνησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που τα αδιέξοδα της όχι μόνο δεν μπορούν να κρυφτούν, αλλά γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο ξεκάθαρα. Όσο ξεκάθαρη και συντριπτική θα είναι η ήττα της και στις κάλπες».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment