PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της


«Η σοβαρότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στο ίδιο επίπεδο» με πριν από δύο χρόνια, όταν ο κ. Μητσοτάκης «σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κρατούσε χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό, ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε στην έξοδο από το ευρώ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι «συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της» και ότι «προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία». Παράλληλα, καλεί τον κ. Μητσοτάκη «να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα» καθώς «είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του 2015».

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ:

«Ο κ. Μητσοτάκης στις 01/07/2015, σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega κρατούσε χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό ότι ενδεχόμενη επικράτηση του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα θα οδηγούσε στην έξοδο από το ευρώ. Δύο χρόνια μετά, η σοβαρότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει στο ίδιο επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προκαλεί με το απύθμενο θράσος της.  Προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιες είναι οι πολιτικές δυνάμεις που μεθόδευσαν την οικονομική ασφυξία της χώρας, με στοχευμένες κινήσεις, και καθοδήγησαν, με στοχευμένες δηλώσεις, τη φυγή κεφαλαίων από το τραπεζικό σύστημα. Επίσης, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι ήταν αυτοί που είχαν ως βασική πολιτική επιλογή τη χρεοκοπία και το grexit, όπως και τους συμμάχους τους.

Είναι προφανές πως το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί να αποδεχτεί ούτε το συντριπτικό για την παράταξή του αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ούτε και το αποτέλεσμα των εκλογών που διεξήχθησαν τον Σεπτέμβριο του 2015. Τον καλούμε να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment