PeristeriNews.gr
Καιρός

Συννεφιά και τοπικές βροχές


Τοπικές βροχές με γρήγορη βελτίωση αναμένονται στο ανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις και από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνεόυν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα οι νεφώσεις πάλι θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και τις πρωινές ώρες στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτίους με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα και από τα δυτικά οι νεφώσεις πάλι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στη δυτική Μακεδονία πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτίους με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 04 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση. Από το βράδυ οι νεφώσεις πάλι θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τη νύχτα στα βόρεια.

Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση.

Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι.

Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 στα νότια τοπικά 7 μποφόρ εξασθενούν από το μεσημέρι και στρεφόμενοι στα βόρεια σε νοτίους.

Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρές. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.

Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών

Peristeri News

Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Peristeri News

Χαλάει ο καιρός

Peristeri News

Leave a Comment