PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Συνεχίζουμε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα»


Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους ανακοίνωσαν τα μέλη του προεδρείου του ΣΑΤΑ.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους ανακοίνωσαν τα μέλη του προεδρείου του ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), μετά την ολοκλήρωση της συνέλευσης της Ομοσπονδίας τους.

«Δεν ήρθαμε εδώ για να αποφασίσουμε, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας μέχρι να λυθεί το πρόβλημα», τόνισε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του ΣΑΤΑ.

«Θα κάνουμε κινητοποιήσεις, αλλά θα πρέπει ν΄ αποφεύγουμε λάθη, όπως αυτά που έγιναν στον Πειραιά, όπου συνάδελφοί μας πέταξαν λάδια στους δρόμους», υπογράμμισε, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία.

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν επιθυμούν επεισόδια και κατηγόρησε τον υπουργό Μεταφορών Γιάννη Ραγκούση και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), ότι δυναμιτίζουν το κλίμα.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κατάληψη από ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ για σήμερα προγραμματίζουν να κάνουν καταλήψεις στα διόδια: Ρίου, Πάτρας, Αφιδνών, Κορίνθου και Μαλγάρων.

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 10 το πρωί έξω από το υπουργείο Μεταφορών στη λεωφόρο Μεσογείων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Peristeri News

Πόρισμα των κομμάτων για τα Τέμπη: Αύριο συνεδριάζει για τελευταία φορά η Εξεταστική

Peristeri News

Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Διαπιστώνει ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Peristeri News

Leave a Comment