PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη Τούρκος για απόπειρα εμπρησμού


Ένας Τούρκος υπήκοος, συνελήφθη την Παρασκευή στην Εγνατία Οδό, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, κοντά στον αυτοκινητόδρομο.

Ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά σήραγγα Αγίου Νικολάου και οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από άλλον διερχόμενο οδηγό. Αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς, τον συνέλαβαν αμέσως μόλις έβαλε την φωτιά.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα και έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου, ενώ την Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Συνελήφθη εμπρηστής στην Κέρκυρα

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 30χρονος, ο οποίος μόλις είχε βάλει φωτιά με σπίρτα, σε καλαμιές, σε αγροτική έκταση στην περιοχή Πυργί Αγίου Μάρκου Φαιάκων, του Δήμου Κέρκυρας.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε προσπαθήσει να βάλει άλλες τρεις φωτιές σε παρακείμενες αγροτικές εκτάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο συλληφθείς ομολόγησε την πράξη του στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι΄αυτό, με εντολή του εισαγγελέα, οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment