PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με τριάντα τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Λήψη απόφασης για καθορισμό τέλους καθαρισμού οικοπέδων στο Δήμο, που ανήκουν σε ιδιώτες. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για τον καθαρισμό των κτιρίων του Νέου Δημαρχείου, των 3ων Κ.Ε.Π., της Ξυλοτεχνίας, του ΚΥΒΕ και των Κ.Ε.Φ.Ι. του Δήμου. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

3. Έγκριση αναμορφώσεων προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΔΠ).(Πρ. του Ν.Π κ. Καλλιάφας Αν.)

4. Εξέταση αιτήματος του Σωματείου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ατρόμητου Αθηνών για την ονομασία του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου σε «Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου – Άγγελος Ράμφος» (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

5. Απολογιστικά στοιχεία εσόδων – εξόδων του Β’ Τριμήνου, έτους 2016. (Οικονομική Επιτροπή)

6. Έγκριση αναμορφώσεων προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2016. (Οικονομική Επιτροπή)

7. Λήψη απόφασης επί αιτήματος για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην 1η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

8. Λήψη απόφασης επί αιτήματος για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην 2η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

9. Επικαιροποίηση απόφασης που αφορά στο Ο.Τ. 1795α επί της οδού Τηλεμάχου στην 2η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

10. Λήψη απόφασης επί αιτήματος δημοτών για κυκλοφοριακή ρύθμιση στην 4η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

11. Λήψη απόφασης για την κατάργηση ή μη υφιστάμενης κενωθείσας θέσης περιπτέρου, επί της οδού ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 2, στην 4η Δημοτική Κοινότητα. (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής)

12. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)». (Πρ. του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π.)

13. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2016, του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού & Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)». (Πρ. του Ν.Π κα Κορόγιαννη Π.)

14. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για την εκκαθάριση των οστεοφυλακίων του Δημοτικού Κοιμητηρίου (Αντ/χος κ. Μπετσης Β.)

15. Έγκριση προσφυγής στη διαδικασία διαπραγμάτευσης για την προμήθεια μέσων προστασίας για τις ανάγκες για τις ανάγκες του Δήμου, έτους 2016.(Α/χος κ Τσιώτα Μ.)

16. Έγκριση πίστωσης 102,86€ για κάλυψη διαφοράς ΦΠΑ από 23% σε24%. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

17. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Περιστερίου στα πλαίσια της παράτασης του Προγράμματος «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχιας». (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

18. Λήψη απόφασης για υλοποίηση προγράμματος χωριστής συλλογής βιοαποβλήτων στο Δήμο μας και υποβολή πρότασης για χρηματοδότηση. (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

19. Έγκριση δαπανών μέσω πάγιας προκαταβολής. (Αντ/χος κ. Ποθητός Κ.)

20. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την Προμήθεια ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τον Δήμο και το Νομικό Πρόσωπο Ο.Π.Α.Α.Π με πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

21. Έγκριση πίστωσης 24.000,00€ για την οικονομική ενίσχυση πολιτιστικών συλλόγων και σωματείων του Δήμου. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

22. Συμπλήρωση της 108/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με ορισμό ειδικού μέλους στην Επιτροπή Παραλαβής υλικών προμηθειών (ανταλλακτικά οχημάτων) του αρ. 28 της Υ.Α 11389/23-3-93 ΕΚΠΟΤΑ, της Δ/σης Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

23. Έγκριση καταστροφής άχρηστων υπηρεσιακών σφραγίδων. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

24. Λήψη απόφασης για επικαιροποίηση – τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 45/2015 μελέτης του έργου «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ» και έγκριση τρόπου εκτέλεσης του ανωτέρω έργου. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

25. Σύσταση Επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ».(Α/χος κ.Λύκος Π.)

26. Σύσταση Επιτροπής για την προσωρινή παραλαβή του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

27. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ 1ης ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

28. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΑΙΜ. ΒΕΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ ΕΩΣ Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΟΔΩΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ KAI ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ ΑΠΟ ΑΙΜ.ΒΕΑΚΗ ΕΩΣ ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

29. Λήψη απόφασης επί του Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Τ.1786 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ». (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

30. Συμμετοχή του Δήμου ως Συμπράττων Φορέας και υπογραφή συμφωνητικού συνεργασίας με την ΜΚΟ «Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας – ΚΙΠΟΔΑ» που θα υποβάλλει πρόταση στο πλαίσιο της πρόσκλησης, για την υποβολή προτάσεων στο ΠΕΠ «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας 09 ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

31. Ανάκληση της υπ’ αριθ. 153/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία αφορούσε έγκριση πίστωσης για την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως εισπραχθέντος. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

32. Έγκριση πίστωσης για την επιστροφή ποσών ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

33. Λήψη απόφασης για την διαγραφή οφειλών από Χρηματικούς Καταλόγους. (Αντ/χος κ. Θεοδωράκος Αν.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment