PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ξυλοτεχνίας, σύμφωνα με την πρόσκληση της Προέδρου Ν. Ευσταθιάδου

Με δεκαπέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου την 1η Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα: 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγρ/τος του Δήμου, έτους 2012(εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2012 (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

3. Έγκριση ανοίγματος λογαριασμού διαχείρισης, αποκλειστικά για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου (Ο.Π.Α.Α.Π.) του Δήμου Περιστερίου, στην Τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. και εξουσιοδότηση για την κίνηση του λογαριασμού. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

4. Έγκριση ανοίγματος λογαριασμού διαχείρισης, αποκλειστικά για τη μισθοδοσία των εργαζομένων του Νομικού Προσώπου (Ο.Π.Α.Α.Π) του Δήμου Περιστερίου, στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Περιστερίου και εξουσιοδότηση για την κίνηση του λογαριασμού (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

5. Έγκριση πίστωσης για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Εθνικής Επετείου25ης Μαρτίου 1821»(εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

6. Λήψη απόφασης για προμήθεια ανταλλακτικών & επισκευές οχημάτων & μηχανημάτων, όπως προβλέπεται από την υπάρχουσα νομοθεσία (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λώλος Β.)

7. Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΓΩΓΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ/10» (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

8. Λήψη απόφασης υποβολής πρότασης έργου για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

9. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Περιστερίου στη Αναπτυξιακή Σύμπραξη με προτεινόμενο τίτλο «ΔΡΑΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» και αντικείμενο την υλοποίηση του έργου«Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες στο Δήμο Περιστερίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

10. Έγκριση πίστωσης 1.476,00€ για συντήρηση Λογισμικού και της σύμβασης. (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

11. Έγκριση πίστωσης 738,00€ για συντήρηση του Λογισμικού ODEON και της σύμβασης. (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

12. Έγκριση πίστωσης 3.752,00€για συντήρηση Λογισμικού και της σύμβασης. (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

13. Έγκριση πίστωσης 1.206,00€ για συντήρηση Λογισμικού και της σύμβασης. (εισηγήτρια: Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

14. Γνωμοδότηση επί της περιβαλλοντικής έκθεσης σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Ταντάλου (εισηγητής: Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

15. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή και επαναβεβαίωση ποσού από χρηματικούς καταλόγους. (εισηγητής: Αντ/χος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment