PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου στις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών


Τη θλίψη τους εκφράζουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο σήμερα το πρωί.

Πρ. Παυλόπουλος: Βαθιά οδύνη για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών

Θερμά συλλυπητήρια και αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των θανόντων αξιωματικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο UH-1H, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η πατρίδα και ο λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της εθνικής μας άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων», τόνισε ο κ. Παυλόπουλος στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

Αλ. Τσίπρας: Βαθιά οδύνη για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των τεσσάρων αξιωματικών του στρατού, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας.

«Η σημερινή απώλεια των τεσσάρων Αξιωματικών του ελληνικού στρατού, σε ώρα καθήκοντος, προκαλεί βαθιά οδύνη σε όλους μας» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Ευχήθηκε παράλληλα ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού που τραυματίστηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου.

Ν. Βούτσης: Οδύνη για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της.

Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα».

Συλλυπητήρια υπουργείου Εξωτερικών

«Συγκλονισμένη» από «την τραγική είδηση της απώλειας των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε σήμερα στην περιοχή του Σαρανταπόρου» δηλώνει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Εκφράζει παράλληλα τα «ειλικρινή συλλυπητήριά» της στις οικογένειες των εκλιπόντων, καθώς και «την αμέριστη συμπαράστασή» της στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κυρ. Μητσοτάκης: Να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου

Τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Ελασσόνα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ζητώντας παράλληλα «την ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας» που «κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και περηφάνεια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας».

Φώφη Γεννηματά: Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί

«Ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί για τις ζωές που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για το δυστύχημα με το στρατιωτικό ελικόπτερο στο Σαραντάπορο και εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Ακόμη, τονίζει ότι ολόκληρη η Ελλάδα εύχεται γρήγορη και πλήρη ανάρρωση στην αξιωματικό που διεσώθη.

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Οδύνη για την απώλεια των τεσσάρων στρατιωτικών

Την οδύνη του «για την απώλεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο δυστύχημα του Σαρανταπόρου» εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την ηθική μας συμπαράσταση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ

Τη θλίψη του για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας εκφράζει το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία που τραυματίστηκε στο δυστύχημα» αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Ζητεί παράλληλα να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια του δυστυχήματος.

Δήλωση Στ. Θεοδωράκη

Με ανάρτησή στο twitter o Σταύρος Θεοδωράκης επισηαίνει τα εξής:

«Να υποκλιθούμε στις οικογένειες των στελεχών του Στρατού που χάθηκαν στο Σαραντάπορο. Περιμένουμε όλοι το πόρισμα για τα αίτια».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment