PeristeriNews.gr
Media

Συγχώνευση αθλητικών στον Πήγασο


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο συγκρότημα του “Έθνους” μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συγχώνευση των τριών αθλητικών τμημάτων.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο συγκρότημα του “Έθνους” μετά τις επίσημες ανακοινώσεις για τη συγχώνευση των τριών αθλητικών τμημάτων, του Εθνους, του Σέντρα και του Goal news.

Ο Φώτης Μπόμπολας φέρεται να είπε πως το ενιαίο αθλητικό τμήμα έχει πλέον 150 συντάκτες και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων.

Για αύριο προγραμματίζεται γενική συνέλευση σε όλα τα Μέσα του “Πήγασου” ενώ αναμένεται και συνάντηση των τριών εκπροσώπων με τον Φώτη Μπόμπολα.

Την ώρα πάντως που οι διευθυντές ανακοίνωναν στους συντάκτες τις αποφάσεις Μπόμπολα, ο Γ.Μπόμπολας και η ηγεσία του “Πήγασου” παρεβρέθηκε σε γεύμα με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

Λίγες ώρες αργότερα ο υπουργός Οικονομικών θα είχε συνάντηση με την Τρόϊκα.

Για τους αθλητικούς πάντως η συγχώνευση σε πρώτο επίπεδο φέρνει περικοπές στις αμοιβές της Κυριακής, όπως τους ανακοινώθηκε θα πρέπει να υπογράψουν νέες συμβάσεις με αποδοχές για τις Κυριακές στο 75% του ημερομίσθιου και όχι στο νόμιμο 100%.

Παράλληλα φημολογείται πως υπάρχει σχέδιο εκ περιτροπής εργασίας στο αθλητικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Alter Ego απέκτησε τον τίτλο της «Ελευθεροτυπίας»

Peristeri News

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment