PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στ. Παπαδόπουλος: Καλή σχολική χρονιά και με καλλιτεχνική πινελιά στο Περιστέρι!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και η Δημοτική Συμμαχία Πολιτών Περιστερίου“ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ”

, αναλυτικά:
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Παπαδόπουλος και συνεργάτες της Δημοτικής Συμμαχίας Πολιτών Περιστερίου «Δύναμη Προοπτικής», παραβρέθηκαν στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Καλλιτεχνικό σχολείο Περιστερίου, που ξεκίνησε πρώτη φορά το ταξίδι του στα πελάγη του πολιτισμού. Με βαθιά συναισθήματα χαράς και δικαίωσης, για το Καλλιτεχνικό Σχολείο που χρειάστηκαν αγώνες από την αντιπολίτευση του δήμου Περιστερίου, για να ξεπεραστεί η αρνητική κι απορριπτική στάση του Δημάρχου Περιστερίου. Όλοι θυμόμαστε το δημοτικό συμβούλιο της 25ης Απρίλη 2017, όταν αρνήθηκε την ομόφωνη πρόταση της αντιπολίτευσης, να τεθεί το θέμα προ ημερησίας συζήτησης και να αποκτήσει καλλιτεχνικό σχολείο το Περιστέρι, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα παιδιά ολόκληρης της Δυτικής Αθήνας και άλλων περιοχών. Έτσι, χρησιμοποιώντας ψέματα, ανακρίβειες και επικαλούμενος τότε «υπέρογκο» οικονομικό κόστος, οι 16 παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Παχατουρίδη ψήφισαν ομόφωνα ΟΧΙ στην Ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου. Τελικά και χάρη στην αντιπολίτευση, το Διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κι άλλους παράγοντες, σήμερα στο καλλιτεχνικό σχολείο Περιστερίου ,  χτύπησε το πρώτο κουδούνι .
Με όλη την καρδιά μου, εύχομαι στους μαθητές της πόλης μας μια καλοτάξιδη , γεμάτη από θετικές εντυπώσεις ,αισιόδοξη σχολική χρονιά. Καλή δύναμη σε όλη τη σχολική κοινότητα.
Ο σκοπός της μόρφωσης να κάνει το κάθε ανθρώπινο ον τόσο πεπεισμένο και σταθερό ως ακέραιο πλάσμα, ώστε να μη μπορεί να στρίβει από το ανώμαλο δρόμο που του έστησε η κοινωνία” Νίτσε

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Leave a Comment