PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο Π. Καμμένος


«Πρέπει κανείς να έχει πολλή φαντασία για να συζητά τη συμμετοχή του Ποταμιού στην κυβέρνηση. Ή έστω την στήριξη του Ποταμιού στην κυβέρνηση. Η θέση μας είναι και θα παραμείνει στην αντιπολίτευση», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, υπογραμμίζοντας πως «αν φύγει ο Π. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία και πάμε σε εκλογές».

Ερωτηθείς για την πιθανότητα να ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ, σημείωσε ότι «το να ψηφίσουμε τη συμφωνία ή να ψηφίσουμε κάποιο άλλο ωφέλιμο για την κοινωνία νομοθέτημα, αυτό δεν μας κατατάσσει στη συμπολίτευση. Ο κόσμος θέλει από όλους μας μια δημιουργική δράση». Είπε επίσης ότι «το πατριωτικό συμφέρον είναι πάνω από κόμματα. Αυτό πιστεύω και τολμώ να το κάνω πράξη».

Σχολιάζοντας αναφορές περί αποχώρησης του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής, σημείωσε πως τα στελέχη του κόμματος αποτιμούν αυτές τις μέρες τη συμμετοχή τους στο ΚΙΝΑΛ. «Είμαστε από τους συνιδρυτές του Κινήματος Αλλαγής. Δεν θα μείνουμε όμως για να σιγουρέψουμε το μέλλον μας. Θα μείνουμε μόνο αν αυτή η ένωση δυνάμεων εγγυάται τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θέλουμε», τόνισε και εξέφρασε τον φόβο πως «οι τελευταίες αποφάσεις σε κρίσιμα θέματα αλλά και ο τρόπος που λαμβάνονται κινούνται στον αντίποδα της κοινής μας δέσμευσης -όλων μας, και της Φώφης Γεννηματά- ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ plus».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment