PeristeriNews.gr
Media

Στροφή στην ψυχαγωγία κάνει ο Σκάϊ μετά το Survivor


Το κανάλι του Φαλήρου αφήνει την ενημέρωση και επενδύει σε realities, σειρές και τηλεπαιχνίδια.

Αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι αναμένεται να γίνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Σκάϊ, πατώντας στα πρότυπα του Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον Οκτώβριο, στο ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού θα παραμείνουν -φυσικά- το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη, η επιτυχημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», αλλά και το δίδυμο Βασίλης Λυριτζής – Δημήτρης Οικονόμου με την πρωινή και καθημερινή «Πρώτη γραμμή».

Όπως τόνισαν βασικά στελέχη, οι εκπομπές «Τώρα» με την Αννα Μπουσδούκου, «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο – Χρήστο Κούτρα, «Ειδήσεις του Σκάι» με την Εύα Αντωνοπούλου, «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Παύλο Τσίμα, Τάσο Τέλλογλου και Σία Κοσιώνη, «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, μεταξύ άλλων, θα μεταφερθούν στο νέο εγχείρημα του ομίλου, το νέο, αμιγώς ενημερωτικό, κανάλι Σκάϊ 24, που θα εκπέμψει από το φθινόπωρο μέσω δορυφορικής πλατφόρμας και θα έχει συνεχή ειδησεογραφική ροή.

Από τον νέο σταθμό θα απουσιάζει, σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς οι φήμες τον θέλουν να κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία. Έτσι, από το καλοκαίρι και μετά, η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη αναμένεται να συστήσει τον Σκάι στην τηλεοπτική αγορά ως αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι, μετά και τις φετινές επιτυχίες του «Survivor», του «Voice» και του «X-Factor».

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαία η δήλωση που έκανε στην «Espresso», ότι για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν το κανάλι της θα «χτυπήσει» με τις παραγωγές «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», τον δεύτερο κύκλο του «Voice» και του «Survivor», την τρίτη σεζόν του «X-Factor», αλλά και το reality «La Banda».

Πάντως, η κυρία Μαραγκουδάκη ήδη έχει αγοράσει από το τηλεπαζάρι των Καννών γνωστές ξένες σειρές και φορμάτ για τηλεπαιχνίδια, ενώ έχει παραγγείλει και ελληνικά σίριαλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment