PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής της Ανόρθωσης ο Δημήτρης Μπογατσιώτης!


Εκ των βασικών ομιλητών, μιλώντας ως εκπαιδευτής, στο πρόγραμμα «FIFA 11+» θα είναι ο Γυμναστής Αποκατάστασης του Ατρόμητου, Δημήτρης Μπογατσιώτης.

Πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα προθέρμανσης για τη μείωση των τραυματισμών σε ηλικίες άνω των 14 ετών και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση των μυών του κορμού και των ποδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Την άρτια κατάρτιση του στελεχιακού δυναμικού του Ατρόμητου καταδεικνύει η συμμετοχή του Γυμναστή Αποκατάστασης της ομάδας μας Δημήτρη Μπογατσιώτη στο 1ο συνέδριο αθλητιατρικής που διοργανώνει η Ανόρθωση, σήμερα και αύριο στη Λευκωσία.

Ο Δημήτρης Μπογατσιώτης είναι μεταξύ των βασικών ομιλητών που θα παρουσιάσουν ως εκπαιδευτές για πρώτη φορά στην Κύπρο το πρόγραμμα FIFA 11+ έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Το «11 +» που παρουσιάζεται σήμερα είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προθέρμανσης για τη μείωση των τραυματισμών π.χ θλάσεις, διαστρέμματα ποδοκνημικής, συνδεσμικές βλάβες του γόνατος κ.α ,σε ποδοσφαιριστές ηλικίας 14 ετών και άνω. Οι ασκήσεις έχουν στόχο την ενδυνάμωση των μυών του κορμού και των ποδιών, και επιπλέον, τον στατικό, δυναμικό και ενεργητικό νευρομυϊκό έλεγχο, τον συντονισμό, την ισορροπία, την ευκινησία και την βελτίωση στα άλματα.

Αύριο, δεύτερη μέρα, θα αναπτυχθούν θέματα αθλητιατρικής (προαγωνιστικός έλεγχος, πρόληψη τραυματισμών, μυικές κακώσεις – τραυματισμοί, doping, επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από τραυματισμό, διατροφή κ.α.)».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment