PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο… πόδι το Μαζαράκη!


Ξεχωριστή αναμένεται να είναι η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου, καθώς οι Fentagin έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν τεχνική ηγεσία και παίκτες προκειμένου να τους «ντοπάρουν» ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είναι εδώ και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία!

Οι FENTAGIN πιστοί σε όσα είχαν εξαγγείλει και αποφασίσει πριν από την έναρξη της σεζόν, συνεχίζουν να δείχνουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στο φετινό σύνολο και στο πλαίσιο αυτό σήμερα θα επισκεφθούν τεχνική ηγεσία και παίκτες πριν από την προπόνηση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, που στο τελευταίο ματς ειδικά κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν απολαυστικοί, θέλουν να «ντοπάρουν» τους παίκτες εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Τι θα ζητήσουν;

Τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση είναι προφανή! Η νίκη είναι πάντα ο στόχος, αλλά αυτό που επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση και σε κάθε αγώνα και αποτελεί απαίτητη είναι η μάχη επί 90 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δηλαδή που βλέπουν όλοι από τότε που υπήρξε η ευεργετική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Ραντεβού στις 16:00 στο Δημαρχείο και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment