• Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, 2016

Στο… πόδι το Μαζαράκη!

1545951
Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Οκτωβρίου28/ 2016

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι η σημερινή προπόνηση του Ατρόμητου, καθώς οι Fentagin έχουν προγραμματίσει να επισκεφτούν τεχνική ηγεσία και παίκτες προκειμένου να τους «ντοπάρουν» ενόψει του αυριανού ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είναι εδώ και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία!

Οι FENTAGIN πιστοί σε όσα είχαν εξαγγείλει και αποφασίσει πριν από την έναρξη της σεζόν, συνεχίζουν να δείχνουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στο φετινό σύνολο και στο πλαίσιο αυτό σήμερα θα επισκεφθούν τεχνική ηγεσία και παίκτες πριν από την προπόνηση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, που στο τελευταίο ματς ειδικά κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν απολαυστικοί, θέλουν να «ντοπάρουν» τους παίκτες εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Τι θα ζητήσουν;

Τα πράγματα σε αυτή την κατάσταση είναι προφανή! Η νίκη είναι πάντα ο στόχος, αλλά αυτό που επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση και σε κάθε αγώνα και αποτελεί απαίτητη είναι η μάχη επί 90 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό δηλαδή που βλέπουν όλοι από τότε που υπήρξε η ευεργετική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και φαίνεται από τα αποτελέσματα.

Ραντεβού στις 16:00 στο Δημαρχείο και μετά όλα παίρνουν το δρόμο τους…