PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Στο μηδέν με την ΑΕΚ και χωρίς Σάκιτς στο Μπρεστ


Ο Ατρόμητος αν και είδε το ματς με την ΑΕΚ σαν προπόνηση και όχι ως πρόβα τζενεράλε, έμεινε στο 0-0 κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά βγήκε χαμένος, αφού έχασε τον Σάκιτς με τραυματισμό από αντιαθλητικό (για δεδομένα φιλικού) τάκλιν του Μπογέ εν όψει του ματς με την Ντιναμό Μπρεστ.

Μπορεί να είχε χαρακτηριστεί το φιλικό με την ΑΕΚ ως πρόβα τζενεράλε για τον Ατρόμητο εν όψει του ματς με την Ντιναμό Μπρεστ, αλλά ο Νταμίρ Κάναντι δεν το είχε έτσι στο μυαλό του.

Παρατάσσοντας μια… ανάμεικτη ενδεκάδα και χρησιμοποιώντας δύο σχηματισμούς, έναν σε κάθε ημίχρονο, έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, με τον Αυστριακό να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα κυρίως για κάθε παίκτη ατομικά και όχι συνολικά για τη λειτουργία της ομάδας του.

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το 25’ και μετά. Στο 29’ είχε δοκάρι σε σουτ του Λιβάγια ενώ στο 45’ ο Αλμπάνης σε θέση τετ-α-τετ με τον Μίρκοβιτς αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα άουτ στο πλασέ που επιχείρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, ωστόσο τότε συνέβη η φάση του ματς για τον Ατρόμητο. Ο νεοαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ, Μπογέ, με ένα αψυχολόγητο για τα δεδομένα του αγώνα τάκλιν, τραυμάτισε τον Σάκιτς στο πέλμα, με τον Αυστριακό μπακ να κάνει ράμματα και φυσικά να τίθεται off από την αναμέτρηση με την Ντιναμό Μπρεστ.

Έτσι, και με τον Κυριάκο Κιβρακίδη να είναι πιθανότατα εκτός, την ευκαιρία του αναμένεται να πάρει ο Σπύρος Νάτσος, αν και αυτό θα φανεί και τις επόμενες μέρες, μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για τη Λευκορωσία.

Οι δύο ενδεκάδες του Ατρόμητου ανά ημίχρονο:

Α’ ημίχρονο:

Β’ ημίχρονο:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment