PeristeriNews.gr
Media

Στο Λος Άντζελες μεταφέρεται η έδρα του Entertainment Weekly


H Time Inc., o πολυεθνικός όμιλος media ανακοίνωσε ότι το περιοδικό Entertainment Weekly (EW) θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Το περιοδικό με έδρα τη Νέα Υόρκη που καλύπτει θέματα κινηματογράφου, τηλεόρασης, θεάτρου, μουσικής, λογοτεχνίας και ποπ κουλτούρας θα μετεγκατασταθεί στο Λος Άντζελες τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για «στρατηγική μετακίνηση» που θα επιτρέψει στο EW «πιο συχνή και βαθύτερη ενασχόληση με ταλέντα, κινηματογραφικά στούντιο και δίκτυα της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας».

Ο αρχισυντάκτης του EW, Χένρι Γκόλντμπλατ και η ομάδα του θα μετακομίσουν στο Λος Άντζελες υπό την καθοδήγηση του Τζες Κέιγκλ, διευθυντή σύνταξης του ψυχαγωγικού τμήματος του ομίλου.

Η ομάδα του EW θα εγκατασταθεί στα γραφεία της εταιρείας στο Λος Άντζελες, εκεί όπου στεγάζονται το τμήμα του People για τη Δυτική Ακτή, τα μέλη άλλων εμπορικών brand και υπηρεσιών της Time Inc., καθώς και ένα νέο στούντιο τηλεόρασης και βίντεο.

Όπως πολλά περιοδικά, το Entertainment Weekly, είναι σε στάδιο αναδιοργάνωσης, καθώς οι αναγνώστες και οι διαφημιστές απομακρύνονται από τις έντυπες εκδόσεις και στρέφονται σε ψηφιακές πλατφόρμες. Το περιοδικό προσπαθεί να ακολουθήσει τις τάσεις και ήδη προσφέρει podcasts, ένα ραδιοφωνικό κανάλι στο SiriusXM και προσανατολίζεται στην τηλεόραση και σε άλλο κινηματογραφικό περιεχόμενο. Έχει ανακοινώσει ότι θα παρουσιάσει μια σειρά βίντεο το «Entertainment Weekly Cast Reunions» για το Watch, τη νέα πλατφόρμα του Facebook για βίντεο, που θα επανασυνδέει τους συντελεστές ταινιών και show όπως το «Family Matters» και το «Pretty in Pink».

Για την επόμενη χρονιά η εταιρία σε συνεργασία με την A & E θα ετοιμάσει ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων με τίτλο «Cultureshock», σύμφωνα με το Variety.

«Η ευκαιρία να έχουμε φυσική παρουσία στο Λος Άντζελες θα μας επιτρέψει να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για να γίνουμε μια πραγματική εταιρεία με πολλαπλές πλατφόρμες» δήλωσε ο Ριτς Μπατίστα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Time Inc. «Θα μεταφέρουμε το brand σε πολλά νέα μέρη» πρόσθεσε.

Από την ίδρυσή το 1990, το εβδομαδιαίο περιοδικό Entertainment Weekly εδρεύει στη Νέα Υόρκη. Έχει ένα γραφείο στο Λος Άντζελες με περίπου δώδεκα στελέχη και μετά την μετεγκατάσταση τον Μάρτιο σχεδιάζει να διατηρήσει παρουσία στο Μανχάταν.

Στο διαδίκτυο το EW.com δημοσιεύει καθημερινά μια πληθώρα ιστοριών, άρθρων ειδήσεων, πρωτότυπων βίντεο, κριτικών ταινιών και φωτογραφιών.

Η Time Inc. ιδρύθηκε το 1922 και εκδίδει σήμερα περισσότερους από 90 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών Time, People, Sports Illustrated, Entertainment Weekly, Travel + Leisure, Food & Wine, Fortune και InStyle, ενώ συνδιαχειρίζεται περισσότερες από 60 ιστοσελίδες και τίτλους σε αποκλειστικά ψηφιακή μορφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment