PeristeriNews.gr
Διεθνή

Στους 21 οι νεκροί των τελευταίων ταραχών στη Βενεζουέλα


Γυναίκα η οποία λάμβανε μέρος σε φιλοκυβερνητική διαδήλωση στις 19 Απριλίου και τραυματίστηκε, έχασε τη μάχη για τη ζωή την Κυριακή, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανθρώπινων απωλειών στις ταραχές των τελευταίων εβδομάδων στη Βενεζουέλα σε 21.

Η Αλμελίνα Καρίγιο, 47 ετών, είχε τραυματιστεί από μπουκάλι το οποίο δέχθηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Καράκας, σύμφωνα με τον φιλοκυβερνητικό αξιωματούχο Ταρέκ Σάαμπ.

Από τις αρχές Απριλίου η Βενεζουέλα συγκλονίζεται από καθημερινές κινητοποιήσεις, με τους αντιπάλους του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο να ζητούν την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο.

Η ενιαία αντιπολίτευση Κεντροαριστεράς – Κέντρου – Κεντροδεξιάς κατηγορεί τον Ν. Μαδούρο για την οικονομική κατάσταση της χώρας, η οποία έχει οδηγήσει σε ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης, φαγητό και φάρμακα για τους πολίτες.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένες ακτιβιστικές δράσεις κατά τις οποίες οι διαδηλωτές θα αποκλείσουν δρόμους σε όλη τη χώρα, για να ασκήσουν περαιτέρω πίεση στην κυβέρνηση του Μεγάλου Πατριωτικού Πόλου, της οποίας ηγείται το Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα Βενεζουέλας (PSUV) υπό τον πρόεδρο Μαδούρο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment