PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στολίδια για το Περιστέρι τα έξι νέα νηπιαγωγεία! (photos)


Κάθε νέα κτιριακή υποδομή που δημιουργείται στο Περιστέρι και έχει άμεση σχέση με το χώρο της εκπαίδευσης αποτελεί προστιθέμενη αξία για την πόλη μας.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα τρία νέα κτίρια που θα στεγάσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη έξι νηπιαγωγεία σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα νέα υπερσύγχρονα σχολικά συγκροτήματα δημιουργήθηκαν από τις Κτιριακές Υποδομές (πρώην ΟΣΚ) και την Περιφέρεια Αττικής ενώ υπολογίζεται να φιλοξενήσουν χιλιάδες παιδιά από τις περιοχές της Ανθούπολης (Μπόθου) και της Τσαλαβούτα (Φιλικών).

IMG_0949

IMG_0945

IMG_0952

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε η παραλαβή του πρώτου κτιρίου στη περιοχή του Μπόθου από εκπροσώπους των Κτιριακών Υποδομών στο Δήμο Περιστερίου.

Τόσο ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης όσο και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος που βρέθηκαν στη διοικητική παράδοση φάνηκαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από το νέο σχολικό συγκρότημα και τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας.

Νέα νηπιαγωγεία στο Δήμο Περιστερίου (2)

Οι νέες εκπαιδευτικές υποδομές είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με βιοκλιματικά υλικά κατασκευής και καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νηπίων.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για τρία νέα στολίδια στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Περιστερίου που θα πρέπει να προστατευτούν από όλους μας για να παραμείνουν σε καλό επίπεδο.

Νέα νηπιαγωγεία στο Δήμο Περιστερίου (3)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment