PeristeriNews.gr
Media

Στις 13 Ιανουαρίου θα δικαστούν Γ. Κουρτάκης – Π. Τζένος


Στις 13 Ιανουαρίου θα δικαστούν για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης από το αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο εκδότης της εφημερίδας Παραπολιτικά Γιάννης Κουρτάκης και ο αρχισυντάκτης Παναγιώτης Τζένος, μετά την τριήμερη προθεσμία που πήραν.

Ο Γιαννης Κουρτάκης βγαίνοντας από το δικαστήριο δήλωσε: «Όταν κατοχύρωνα τον τίτλο “Ελευθερία του Τύπου” δεν πίστευα ότι το καθεστώς Τσίπρα Καμμένου θα ερχόταν να συλλάβει έναν εκδότη κι έναν διευθυντή την ώρα της εργασίας τους. Η ελευθερία του τύπου θα κυκλοφορήσει ως ημερήσιο φύλλο. Χούντα είναι θα περάσει.»

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τζένος υποστήριξε ότι «αυτές οι πρακτικές θυμίζουν Ερντογάν».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μαύρη μέρα για τη δημοσιογραφία και την ελευθερία του Τύπου με πρακτικές που θυμίζουν Ερντογαν ένας εκδότης κι ένας διευθυντής βρίσκονται στα δικαστήρια κατηγορούμενοι για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο υπουργός επιστράτευσε μια ομάδα 25 αστυνομικών. Για ποιο λόγο βρισκόταν πριν από την πρωτοχρονιά στις Άλπεις τη στιγμή που ο λαός χειμάζεται από τις δικές του μνημονιακές πολιτικές. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Χούντα είναι, θα περάσει.¨

Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment