PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στη σύλληψη 120 ατόμων προχώρησαν οι αρχές στη Μυτιλήνη


Στη σύλληψη 120 ατόμων, κυρίως μεταναστών και προσφύγων, που είχαν καταλάβει από το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης την πλατεία Σαπφούς προχώρησαν οι αρχές στη Μυτιλήνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και δύο Έλληνες αλληλέγγυοι.

Στο σύνολο τους κρατούνται σε χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου όπου κι οδηγήθηκαν αμέσως μετά την μετακίνηση τους από το κέντρο της πόλης. Μαζί τους διαμένει και μεγάλος αριθμός ανηλίκων παιδιών τους με τα οποία βρισκόταν στην πλατεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου συλλέγονται στοιχεία κυρίως από το διαδίκτυο για να ταυτοποιηθούν όσοι πρωταγωνίστησαν και συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια σε βάρος της Αστυνομίας και των αλλοδαπών.

Σε 30 ανέρχονται οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Στην πλειοψηφίας τους με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι από πέτρες που πετούσαν οι επιτιθέμενοι και οι υπόλοιποι με αναπνευστικά προβλήματα λόγω ρίψης δακρυγόνων. Από τους τραυματίες που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, οι τρεις ανήκαν στις ομάδες των επιτιθέμενων πολιτών και οι υπόλοιποι ήταν αλλοδαποί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα

Peristeri News

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Peristeri News

Leave a Comment