PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στα μπουζούκια για χάρη του Ρέμου ο Ροναλντίνιο!


Στην Αθήνα βρέθηκε ο παλαίμαχος σταρ του ποδοσφαίρου Ροναλντίνιο πριν να αναχωρήσει για Μύκονο.

Ο Βραζιλιάνος άσος το βράδυ της Παρασκευής τα «έσπασε» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με τον Χρήστο Δάντη.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου τραγούδησε, χόρεψε, έπαιξε τουμπερλέκι, πέταξε γαρύφαλλα ενώ έβγαλε και selfies με τους Έλληνες θαυμαστές του.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή όταν τέτοιες προσωπικότητες και τέτοιο αθλητές έρχονται στην Αθήνα, στην Ελλάδα μας, να περάσουν μερικές στιγμές όμορφες. Γιατί πρέπει να καταλάβετε, ότι αυτό το κάνουμε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Ξέρουμε να κάνουμε τον υπόλοιπο κόσμο να περνάει καλά και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Και όπως περνάμε καλά εμείς, δεν περνάει κανένας στον κόσμο, ότι και αν έχουμε στη ζωή μας. Γιατί είμαστε Έλληνες» είπε από το μικρόφωνο ο Αντώνης Ρέμος, υποδεχόμενος τον Ροναλντίνιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Z39drEWVyBI

Στην παρέα του Ρόνι ήταν ο αδελφός του Ρομπέρτο ντε Ασίς, ο μάνατζερ και εκπρόσωπός του Ανδρέας Δημητρίου, και φίλοι του από τη Βραζιλία, την Αργεντινή, αλλά και την Ελλάδα.

Ο Ροναλντίνιο έμεινε εντυπωσιασμένος και από τις επιδόσεις του Μανώλη Καραντίνη στο μπουζούκι, τον οποίο ο Ρέμος αποκαλούσε χαριτολογώντας «Καραντίνιο», προτρέποντάς τον να παίξει σε βραζιλιάνικο στιλ για να τιμήσουν τον καλεσμένο τους.

Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα ο Ροναλντίνιο αποχώρησε για το ξενοδοχείο του για να ξεκουραστεί πριν αναχωρήσει με κρουαζιερόπλοιο για τη Μύκονο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment