PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό Σ. Παυλίδου – Μ. Παπαγιάννης


Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει το περιστατικό που έγινε στο Θέατρο Χυτήριο, όπου η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η σύγκρουση έγινε την Πέμπτη αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, στην οποία πρωταγωνιστούν. Ως αφορμή παρουσιάζεται ότι η Σοφία Παυλίδου δεν είπε κάποιες ατάκες επί σκηνής και ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε εξηγήσεις.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Παπαγιάννης την πέταξε κάτω, τους χώρισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μάλιστα η ηθοποιός κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” και έδωσε την δική της εκδοχή για όλα όσα έγιναν εκείνη τη νύχτα.

«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”.

Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”. Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γαμ@@ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ@@ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”.

Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα.

Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ@@ω παλιοπ@@@@@α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. Έχω κάνει ήδη μήνυση και θα ήθελα πολύ να είχε δράσει και το αυτόφωρο, αλλά πέρασε η ώρα και δεν κατάφεραν να τον συλλάβουν…», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης περιγράφει τα πράγματα διαφορετικά.

«Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία», δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος», προσθέτοντας πως «η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης». «Δεν περίμενα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και γι’ αυτό το λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Στην ίδια εφημερίδα έκανε δηλώσεις και η ιδιοκτήτρια του θεάτρου «Χυτήριο» Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω επικοινωνήσει και με τις δύο μεριές. Και έχω ακούσει και τις δύο εκδοχές. Δεν τίθεται θέμα απόλυσης κανενός, για την ώρα, ούτε του Μάνου, όπως μου ζήτησε η Σοφία». Παράλληλα, η ίδια έδωσε εντολή να συνεχιστούν κανονικά οι παραστάσεις, παρά το γεγονός πως η Σοφία Παυλίδου δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω του τραυματισμού της και της αναρρωτικής άδειας που συνέστησαν οι γιατροί. Μάλιστα, η Βάσια Παναγοπούλου ευχαρίστησε δημόσια την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, σύζυγο του Μάνου Παπαγιάννη, που αντικαθιστά την Σοφία Παυλίδου.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Πρω1νό, ο ηθοποιός φέρεται να πήρε τηλέφωνο στο control για να πει κάποια πράγματα, χωρίς όμως να θέλει να βγει στον αέρα. καθώς ο δικηγόρος του δεν του επιτρέπει κάτι τέτοιο. Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε on air πως τη ενημέρωσαν οι συνεργάτες της για την επικοινωνία του ηθοποιού, σημειώνοντας: «Μίλησαν με το Μάνο Παπαγιάννη. Δεν μπορεί να μιλήσει γιατί δεν του επιτρέπει ο δικηγόρος του. Ο Παπαγιάννης λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και ότι έχει στενοχωρεθεί και με εμένα που έχουμε συνεργαστεί μέσα από τις εκπομπές και υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ όμως θέλω να πω ότι για κανένα λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι».

Η Σοφία Παυλίδου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, για τη μήνυση που κατέθεσε κατά του συμπρωταγωνιστή της Μάνου Παπαγιάννη, τον οποίο κατηγορεί για ξυλοδαρμό, τονίζοντας πώς μέχρι σήμερα δεν της έχει ζητήσει καμία συγγνώμη. Επίσης, η Σοφία Παυλίδου αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της δικηγόρου του ηθοποιού ότι και ο ίδιος είναι χτυπημένος.

«Τόσες ημέρες μετά το περιστατικό και δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο Μάνος Παπαγιάννης ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικηγόρο μου γιατί ακούω διάφορα από το πρωί. Εγώ ξέρω ότι με χτύπησε και δεν μου ζήτησε ούτε συγγνώμη».

«Μετά το τέλος του έργου ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα βίαια. Με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ@@ω παλιοπ@@@@@α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως εκέινη δεν επιτέθηκε στον ηθοποιό.

«Εγώ δεν άπλωσα χέρι πάνω του. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προκύπτουν αυτά που λέει η άλλη πλευρά», είπε η ηθοποιός.

Στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» του Epsilon παρουσιάστηκε και η αναφορά του γιατρού, ο οποίος εξέτασε την Σοφία Παυλίδου.

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας, στα έκτακτα περιστατικά. Εξετάσαμε εξ αρχής την πιθανότητα διάσεισης, γιατί έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της. Της παρασχέθηκαν από την αρχή οι πρώτες βοήθειες και προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις, όπως και ακτινογραφίες.

Έχει μώλωπες από χτυπήματα που προκλήθηκαν είτε από πίεση ή από πτώση της, εκχυμώσεις και άλλους μώλωπες στην πλάτη και στη μέση. Της χορηγήθηκαν παυσίπονα και συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις για χτυπήματα στον αυχένα και στο κεφάλι. Σαφώς και ήταν χτυπημένη, τραυματισμένη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment