PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Στάση για καφέ και ξεκούραση στην Αιμιλίου Βεάκη


Όταν βγήκαμε στην οδό Αιμιλίου Βεάκη για να κάνουμε το ρεπορτάζ, εν όψει καλοκαιριού που μας χτυπάει σε λίγες μέρες την πόρτα, αντικρίσαμε μια υδροφόρα και δυο υπαλλήλους της καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου να πλένουν επιμελώς τα πεζοδρόμια από τη μια άκρη μέχρι την άλλη… 

Έμοιαζε σαν να είχαμε συνεννοηθεί…

Μια εικόνα ευχάριστη, δροσερή και αποδεκτή από τους καταστηματάρχες αλλά και τους πεζούς, οι οποίοι δήλωσαν στο Peristerinews.gr ικανοποιημένοι από αυτό που έβλεπαν.

«Αρχικά πίστεψα ότι κάτι ήθελαν να καθαρίσουν και τους ρώτησα…» μας είπε ένας κύριος.

«Μου εξήγησαν όμως ότι απλά καθαρίζουν το πεζοδρόμιο, όπως κάνουν συχνά κι εγώ τους είπα ένα μεγάλο μπράβο», συμπλήρωσε.

Η οδός Αιμιλίου Βεάκη λοιπόν είναι ένα σημείο του Περιστερίου που αξίζει να επισκεφτείς! Εύκολα προσβάσιμο και ιδανικό μέρος για να απολαύσεις τον καφέ σου, κι αν η ώρα έχει προχωρήσει σου δίνονται επιλογές για φαγητό και ποτό, όπου ιδιοκτήτες και προσωπικό θα σας εξυπηρετήσουν ευγενέστατα και φιλικά.

Πρασινάδες, θάμνοι και δέντρα πολλών ετών, που υπάρχουν και στις δύο πλευρές του δρόμου, σε συνδυασμό με τα απαλά χρώματα που κοσμούν τους χώρους των καταστημάτων, συνθέτουν ένα περιβάλλον που προδιαθέτει για στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης.

Βρίσκεις δηλαδή τις καλύτερες συνθήκες για μια μικρή απόδραση-βόλτα στην οδό Αιμιλίου Βεάκη που αξιολογείται ως αυτό με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής σε σχέση με άλλους προορισμούς της Αθήνας.

Για τους Περιστεριώτες η οδός Αιμιλίου Βεάκη είναι η βόλτα που αγαπούν για τη ζωντάνια του και τις αναρίθμητες ανέμελες παρέες που συναντιούνται εκεί για κουβέντα και καφέ!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment