PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σπουδαία προσφορά του Δήμου Περιστερίου στο Ειδικό σχολείο του Ιδρύματος Αποκατάστασης αναπήρων (video)


Η κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια βοηθάω-κινούμαι» έπιασε καρπούς με την πρώτη προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων του Δήμου Περιστερίου στο Ειδικό σχολείο του Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων.

Το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου 2017 ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και εμπνευστή της δράσης, Μπάμπη Δούναβη επισκέφθηκαν το Ειδικό σχολείο όπου τους υποδέχτηκαν με αμέτρητη αγάπη.

Τόσο ο διευθυντής του σχολείου κ. Σμυρνιώτης και ο κοινωνικός λειτουργός κ. Πουλογιαννόπουλος όσο και οι μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη τους κ. Παχατουρίδη και Δούναβη ευχαριστώντας τους με αυτό τον τρόπο για την πολύτιμη βοήθεια που έδωσαν μέσω της προσφοράς τους.

Τα δύο ολοκαίνουργια αμαξίδια παραδόθηκαν στους ιθύνοντες του σχολείου και θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο με τα εκατοντάδες παιδιά που φοιτούν εκεί.

IMG_3241

Ο Δήμαρρχος Περιστερίου έτυχε θερμής υποδοχής όχι μόνο για την προσφορά των αμαξιδιών αλλά και για την πολύχρονη παρουσία του εκεί ως πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων.

Οι περισσότεροι έμπειροι υπάλληλοι του ιδρύματος τον αγκάλιασαν και του θύμισαν τις εποχές που βοήθησε αρκετά στην ανάπτυξη των υποδομών.

IMG_3263

Η δράση ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών του Δήμου Περιστερίου δείχνει πλέον και έμπρακτα ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις επιτυχίας και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον Μπάμπη Δούναβη που πάλεψε από την αρχή μέχρι σήμερα για να πετύχει.

IMG_3184

IMG_3257

IMG_3192

IMG_3197

IMG_3188

IMG_3206

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment