PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός κατά των «μεγάλων» και υπέρ Βασσάρα


Γραπτή δήλωση με την οποία επιτίθεται στους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των χθεσινών τοποθετήσεων κατά του Κύρου Βασσάρα εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, καλώντας παράλληλα όλες τις ομάδας της Super League να σταματήσουν τις «άστοχες και άδικες ανακοινώσεις κατά των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας», τη στιγμή μάλιστα που έπειτα από τρεις αγωνιστικές έχει παρατηρηθεί βελτίωση στα σφυρίγματα των διαιτητών.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόλευκων» τονίζει στην τοποθέτησή του ότι ο Κύρος Βασσάρας βρίσκεται στη θέση του επιδιαιτητή έπειτα από προτροπή της UEFA για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να το επιθυμεί ο ίδιος ενώ κάνει λόγο για παράσημο υπέρ του παλαίμαχου ρέφερι, για το γεγονός ότι και οι τέσσερις ΠΑΕ αντιτίθεται στις επιλογές του, καθώς κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλώ όλες τις ομάδες της Super League να σταματήσουν τις άστοχες και άδικες ανακοινώσεις κατά μελών της Επιτροπής Διαιτησίας και συγκεκριμένα κατά του κυρίου Βασσάρα ο οποίος γνωρίζουμε ότι βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση υπό την προτροπή και παραίνεση της UEFA και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς να την επιθυμεί ο ίδιος.

Το μόνο που κάνουν είναι να συντηρούν ένα κλίμα καχυποψίας και να δυναμιτίζουν το “προϊόν” όταν έχουν παρέλθει τρεις αγωνιστικές και όλοι βλέπουν μια θεαματική βελτίωση στο χώρο της διαιτησίας.

Οι ανακοινώσεις δε των τεσσάρων “μεγάλων” κατά του κυρίου Βασσάρα αποτελούν εύσημα και απόδοση τιμής γιατί αποδεικνύουν περίτρανα ότι κανείς δεν μπορεί να τον πλησιάσει, κανείς δεν μπορεί να τον επηρεάσει.

Ας αφήσουμε λοιπόν την επιτροπή ήσυχη να κάνει τη δουλειά της. Οι διαιτητές θα κριθούν από την απόδοση τους μέσα στο γήπεδο και μόνο. Όλοι εμείς ας ασχοληθούμε μόνο με τις ομάδες μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment