PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σπανός: «Έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να κερδίζετε τον οποιονδήποτε αντίπαλο»


Σύνθημα αντεπίθεσης και πορείας ανάλογης των δύο τελευταίων αγώνων με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης έδωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ομάδας για το 2017.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τόνισε στους παίκτες ότι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν τον οποιονδήποτε αντίπαλο όταν δίνουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έδωσε και τις καθιερωμένες ευχές για καλή χρονιά.

«Έχουμε ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια εδώ και λίγες μέρες και πρέπει να συνεχίσουμε στο motto που έχουμε χαράξει, να βλέπουμε δηλαδή το κάθε ματς ξεχωριστά. Να δίνουμε το 100% και να παίζουμε με μυαλό και καρδιά. Έχετε αποδείξει ότι μπορείτε να κερδίζετε τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα αλλά κι εσείς ως παίκτες και είμαι σίγουρος ότι με το επίπεδο που διαθέτετε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να ευχηθώ καλή χρονιά και καλές εμφανίσεις».

Τυχεροί ήταν οι Παύλος Κυριακίδης και Χρήστος Θεοδωράκης οι οποίοι βρήκαν το φλουρί και κέρδισαν χρηματικό ποσό.

Προηγήθηκε διπλή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Παντελιάδη που παραμένει κλινήρης λόγω ίωσης.

Την Πέμπτη θα γίνει πρωινή προπόνηση ενώ αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη θα επισκεφθεί το 12ο Γυμνάσιο Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τη Ξάνθη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment