PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοκ: Βρέθηκε το πτώμα της 6χρονης σε κάδο απορριμμάτων


Η υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση ενός 6χρονου παραπληγικού κοριτσιού μέσα από το σπίτι του στην Αγ. Βαρβάρα έλαβε άσχημη τροπή, καθώς μετά τις 23.00 το βράδυ βρέθηκε το πτώμα του 6χρονου κοριτσιού σε κάδο απορριμμάτων περίπου 1-1,5 χλμ. μακριά από το σπίτι της οικογένειας.

Το πτώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών κι αρτιμελές.

Η αιτία θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστή καθώς ο ιατροδικαστής θα εξετάσει το άψυχο κορμί της μικρής, αλλά οι πρώτες ενδείξεις μιλάνε για θάνατο από ασφυξία.

Ο πατέρας της μικρής, που εξαρχής θεωρούταν ως ο βασικός ύποπτος, φέρεται να εχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Την εξαφάνιση του παιδιού, δήλωσε ο 61χρονος πατέρας του, απόστρατος αστυνομικός, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η κόρη του.

Περίεργοι ισχυρισμοί του πατέρα

Στην πρώτη του εξέταση, υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγ. Βαρβάρας, ότι το πρωί της Πέμπτης, ξύπνησε αλλά δεν βρήκε στο κρεβάτι του το 6χρονο κορίτσι, το οποίο μπορούσε να κινηθεί με δυσκολία.

Οξύμωρο είναι ωστόσο το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε εκείνη την ώρα με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν… έβρισκε την κόρη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο απόστρατος αστυνομικός, έχει κάποια προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κάτι που του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες.

Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment