PeristeriNews.gr
Διεθνή

ΣΟΚ: «Έκανα σεξ με 3.000 ανθρώπους για να τους κολλήσω AIDS»


Ανάστατες οι Αρχές της Κομητείας του Κεντ, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ προσπαθούν να διευκρινίσουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ντέιβιντ Ντιν Σμιθ ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 3.000 ανθρώπους προκειμένου να τους κολλήσει επίτηδες AIDS.

Ανάστατες οι Αρχές της Κομητείας του Κεντ, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ προσπαθούν να διευκρινίσουν αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του Ντέιβιντ Ντιν Σμιθ ο οποίος παραδόθηκε μόνος του την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία και τους είπε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 3000 ανθρώπους και τον δύο φύλων προκειμένου να τους κολλήσει επίτηδες AIDS.

Ο Σμιθ είναι 51 ετών και φορέας του θανατηφόρου ιού και σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post συνελήφθη χθες και κρατείται με εγγύηση 100 000 δολαρίων, ενώ η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 4 και 9 Ιανουαρίου του 2012. Ο δικηγόρος υπεράσπισης του Σμιθ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα φροντίσει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο πελάτης του να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κατάθεσή του ο Σμιθ προσέγγιζε τα θύματά του (άντρες και γυναίκες) μέσω Ίντερνετ από τις προσωπικές αγγελίες του Yahoo και επικεντρώνονταν κυρίως σε κατοίκους του Μίτσιγκαν, ενώ εικάζεται ότι ήδη δύο θυματά του έχουν ενημερώσει τις Αρχές, εκ των οποίων η μία ισχυρίζεται ότι ο Σμιθ την μόλυνε το 2008. Επίσης ιατρικά αρχεία από νοσοκομείο στο οποίο είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν ο Σμιθ αναφέρουν πως «Ερεθίζεται σεξουαλικά με το να προκαλεί πόνο στις γυναίκες».

Κανείς δεν γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων του Σμιθ και οι Αρχές κάνουν έκκληση σε όποιον ήρθε σε επαφή με τον Σμιθ τα τελευταία χρόνια να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment