PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι


Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη στυγερή δολοφονία της 51χρονης γυναίκας στη Νέα Ζωή στο Περιστέρι.

Όπως σας ενημέρωσε το PeristeriNews.gr από την πρώτη στιγμή, για το έγκλημα που συνέβη στην οδό Παραμυθιάς 8.

Παρόμοιο παρελθόν έχει ο 45χρονος δράστης του εγκλήματος, καθώς όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, πριν από 6 χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο μια 37χρονη γυναίκα στο εξοχικό του στο Λουτράκι.

Ο λόγος για ένα έγκλημα πάθους, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, που οδήγησε στο θάνατο τη νεαρή γυναίκα, η οποία βρέθηκε με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και στην κοιλιά της, νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η γυναίκα, όπως υποστήριξαν οι κάτοικοι, είχε έρθει για το Σαββατοκύριακο στην εξοχική κατοικία του συντρόφου της στην περιοχή μαζί με τον ίδιο. Αφού την μαχαίρωσε ο δράστης, πήρε αμέσως το αυτοκίνητο του και εξαφανίστηκε, πιθανότατα για να γλυτώσει το αυτόφωρο.

Αργότερα συνελήφθη, καταδικάστηκε και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος στη Νίκαια και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ -στο πλαίσιο της αποασυλοποίησης του- έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι και επέστρεφε αργά το βράδυ.

IMG_094222

Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Το πρωί, όπως κάθε μέρα, μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα.

Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό.

Εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, αλλά η νεκροψία θα συνεχισθεί καθώς η σορός ήταν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο διάλογος του γιατρού με τον δράστη

Γιατρός: «Τι έχεις Γιώργο σήμερα; Έχει γίνει κάτι;».

Δράστης: «Δεν είμαι καλά. Σκότωσα χθες το απόγευμα τη σύντροφο μου στο σπίτι».

Γιατρός: «Μου μιλάς σοβαρά;».

Δράστης: «Ναι μιλάω πολύ σοβαρά, πήρα το μαχαίρι της κουζίνας και την έσφαξα. Αν πάτε στο σπίτι θα τη βρείτε».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment