PeristeriNews.gr
Πολιτική

Σοβαρό επεισόδιο Κασιδιάρη-Δένδια στη Βουλή (video)


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απώθησε βίαια τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Νίκο Δένδια, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη. 

Την ώρα που μιλούσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε από μπροστά του ο κ. Δένδιας έχοντας επαφή με το χέρι του. Αμέσως υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο βουλευτών.

Ο προεδρος της Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας ζήτησε από τον Κασιδιάρη να εγκαταλείψει τα έδρανα και να αποχωρήσει από την αίθουσα και κάλεσε και τη φρουρά της Βουλής, για να γίνει συντομότερα η αποβολή του από τη διαδικασία.

Οι εργασίες της Επιτροπής διεκόπησαν για λίγη ώρα και όταν ξανάρχισαν ο τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης ζήτησε την αποβολή ολόκληρης της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τη διαδικασία, αλλά και από το σύνολο των συνεδριάσεων των επιτροπών, γιατί -όπως είπε- «όλοι συμπεριφέρθηκαν με απαράδεκτο τρόπο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος σχολίασε αμέσως μετά ότι «έχουμε συγκληθεί ως επιτροπές για να εξετάσουμε τις ρυθμίσεις του 4ου μνημονίου» και πρόσθεσε: «Τίποτα άλλο δεν χωράει σε αυτήν τη διαδικασία».

«Βρίσκετε πολιτική ασπίδα να αλλαξουμε θέμα, να υπάρξει ένταση στο σώμα για άλλο θέμα», συνέχισε.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Μπαλαούρας δήλωσε ότι προετοιμάζεται να προτείνει μομφή σε όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής διότι στήριξε την ενέργεια Κασιδιάρη.

Ο Γιάννης Λαγός ζήτησε το λόγο και δήλωσε ότι με ευθύνη του κ. Δένδια και του Χαράλαμπου Αθανασίου, ο Κασιδιάρης «είχε οδηγηθεί στη φυλακή με ψεύτικα στοιχεία».

 

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment