PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στον Άγιο Δημήτριο, όταν ένας 65χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 63χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Πελοπίδα στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν λίγο καιρό είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό του είχε γίνει εμμονή ότι θα πεθάνει και η 63χρονη αδερφή του θα έμενε μόνη της.

Στο σημείωμα που άφησε ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με το CNN, έγραφε χαρακτηριστικά: «Σας ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα, δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, δεν είχα άλλη επιλογή, άλλωστε κανένας και μένα δεν μου συμπαραστάθηκε στην περιπέτεια της υγείας μου πριν από λίγο καιρό…».

Συνεχίζει, μιλώντας, για προβλήματα υγείας που είχε η αδερφή του, ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας κάνει λόγο για ασήμαντα θέματα, καθώς η γυναίκα έπασχε από ιλίγγους.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί στη μονοκατοικία στον Άγιο Δημήτριο και δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμή για συζητήσεις στη γειτονιά τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μαχαίρωσε τη γυναίκα στον λαιμό και στο στήθος στην κουζίνα του σπιτιού και αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο έκοψε τις φλέβες του, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment