PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκέφτονται το… καλοκαίρι στον Ατρόμητο


Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον Ατρόμητο δείχνουν να έχουν πάρει απόφαση ότι δύσκολα μπορεί να διεκδικηθεί το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα και ήδη τίθενται επί τάπητος τα πλάνα ενόψει καλοκαιριού.

Οριστικά πίσω τους έχουν αφήσει στον Ατρόμητο όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ και την ήττα, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα.

Τι σημαίνει επόμενη μέρα; Επί της ουσίας, έχει να κάνει με την ερχόμενη σεζόν, αφού η νέα απώλεια βαθμών έχει αφήσει τους Περιστεριώτες πολύ μακριά από την 5η ή την 6η θέση, τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι εξίσου δύσκολο, με τα εκτός έδρας ματς σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ.

Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος πέφτουν στο τραπέζι οι πρώτες σκέψεις για τη νέα σεζόν και κυρίως με ό,τι έχει να κάνει τις ανανεώσεις συμβολαίων, αφού πολλοί παίκτες δεν δεσμεύονται για του χρόνου.

Υπάρχει ειλημμένη απόφαση ώστε να γίνει πρόταση ανανέωσης στους Χαβιέρ Ούμπιντες και Μαρτίν Τόνσο, ενώ για τους υπόλοιπους υπάρχουν διάφορες σκέψεις και πολλά θα εξαρτηθούν και από τις εισηγήσεις του προπονητή, ειδικά αν αυτός είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας έχει κερδίσει κολακευτικά σχόλια, ο ίδιος θέλει να μείνει και οι πιθανότητες είναι υπέρ του. Μέχρι εκεί όμως, αφού όλα θα κριθούν με την ολοκλήρωση της σεζόν.

Εξάλλου, από χθες προπονείται με την ομάδα ένας Αμερικανός εξτρέμ με καταγωγή από το Κονγκό. Ονομάζεται Πατρίκ Τσιανί, είναι 21 ετών και αποτελεί εισήγηση του γραφείου μάνατζερ που πρότεινε τον Αμπιόλα Ντάουντα, με πολύ θετικά αποτελέσματα. Το πλάνο είναι να συνεχίσει στις προπονήσεις για ακόμα μία εβδομάδα και κατόπιν θα ακολουθήσει εισήγηση από τον Σα Πίντο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment