PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε εξέλιξη αλλά με συνεχώς μειούμενη ένταση η πυρκαγιά στην Αν. Αττική


Σε εξέλιξη αλλά με συνεχώς μειούμενη ένταση βρίσκεται η πυρκαγιά στη Ανατολική Αττική , ενώ αντίστοιχα αυξάνεται το τμήμα της περιμέτρου που ελέγχεται από τις δυνάμεις κατάσβεσης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όλες οι δυνάμεις που επιχειρούν, επίγειες και εναέριες, παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη και επεμβαίνουν σε όποιο σημείο της πυρκαγιάς χρειαστεί ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενη επέκτασή της.

Περίπου στις 14.30, στην κατάσβεση λάμβαναν μέρος:

  • 220 πυροσβέστες με 84 οχήματα και 88 άτομα πεζοπόρο.
  • από αέρος τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν διαδοχικά 5 Α/Φ και 6 Ε/Π για να υπάρχουν πάντα εναέρια μέσα πάνω από την περίμετρο της πυρκαγιάς.
  • την επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζουν να συνδράμουν με προσωπικό και μέσα οι όμοροι δήμοι, η Περιφέρεια Αττικής, η ΕΛ.ΑΣ και οι ένοπλες δυνάμεις.

Η πυρκαγιά στο Κρυόνερο Ηλείας και οι  πυρκαγιές στη Ζάκυνθο συνεχίζουν να είναι σε εξέλιξη και η καταστασή τους συνεχώς βελτιώνεται.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ωστόσο συνεχίζουν να παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη και πιο συγκεκριμένα:

  • στη Ζάκυνθο, στις περιοχές Κολιωμένο, Καταστάρι και Παλαιό Χωριό, επιχειρούν 134 πυροσβέστες με 37 οχήματα, 30 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 2 Ε/Π.
  • στο Κρυόνερο Ηλείας. Στην κατάσβεση της λαμβάνουν μέρος, 68 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 22 άτομα πεζοπόρο, 4 υδροφόρες, 7 μηχανήματα έργου, 1 Α/Φ και 1 Ε/Π.

Με δεδομένη την συνεχή βελτιούμενη εικόνα της πυρκαγιάς της Βορειοανατολικής Αττικής κρίθηκε ως μη αναγκαία η οποιαδήποτε διεθνής συνδρομή. Για αυτό ακυρώθηκε η αποστολή από την Κύπρο και το αίτημα για εναέρια μέσα μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Επισημαίνεται ότι κατά την σημερινή ημέρα αλλά και την αυριανή θα επικρατούν συνθήκες που ευνοούν την έναρξη και εξέλιξη δασικών πυρκαγιών, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως αυτό αποτυπώνεται και στον χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς , που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθώς θα πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Αλ. Τσίπρας: Απόλυτα ελεγχόμενη η κατάσταση στην Ανατ. Αττική

Απόλυτα ελεγχόμενη χαρακτήρισε την κατάσταση στην Ανατολική Αττική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που επιθεώρησε τις καμένες εκτάσεις.

Ακόμη, είπε ότι «η καταστροφή είναι σε έκταση περιορισμένη, γύρω στα 15.000 στρέμματα περίπου, ενώ η αντίστοιχη πυρκαγιά στην περιοχή το 2009 έκαψε 150.000 στρέματα».

«Αποφύγαμε τα χειρότερα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τώρα πρέπει να συζητηθούν τα μέτρα αποκατάστασης.

Συνομιλώντας με πυροσβέστες ο Πρωθυπουργός ανέφερε επανειλημμένα ότι είναι ευγνώμων για τη σκληρή προσπάθειά που καταβάλλουν και πρόσθεσε ότι «το επίτευγμα είναι πολύ μεγάλο».

«Ευτυχώς δεν έχουμε θύματα, έχουμε τον περιορισμό της καταστροφής μέσα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σας, χρειάζεται εγρήγορση, σας ευχαριστούμε θερμά για ό,τι κάνετε», σημείωσε.

Ακόμη, ευχαρίστησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους εθελοντές και τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που ανταποκρίθηκαν με ψυχραιμία και έδωσαν σκληρή μάχη. «Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 για τις αναζωπυρώσεις […] καταφέραμε να ελέγξουμε μια δύσκολη πυρκαγιά», συνέχισε.

Μέσω ασυρμάτου ο κ. Τσίπρας απευθύνθηκε σε όλες τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη. «Την απέραντη ευγνωμοσύνη εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού για τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλετε όλες αυτές τις ημέρες. Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς βρίσκεστε για τέσσερα συνεχόμενα μερόνυχτα εδώ, αλλά καταφέρατε κάτι πολύ σημαντικό: να περιορίσετε μια καταστροφική πυρκαγιά. Ευτυχώς, δεν έχουμε θύματα, ανθρώπινες ζωές. Έχουμε τον περιορισμό της καταστροφής μέσα από τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σας. Χρειάζεται εγρήγορση, αλλά θέλω να σας εκφράσω τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστούμε θερμά. Σας ευχαριστούμε θερμά για ό,τι κάνετε».

Πριν συναντηθεί με τους πυροσβέστες ο Πρωθυπουργός επιθεώρησε την περιοχή με ελικόπτερο.

Θ. Θεοχαρόπουλος: «Όχι» σε συνωμοσιολογία και σε αποποίηση ευθυνών

«Η συνωμοσιολογία έχει αποτελέσει πρόβλημα σε αυτή τη χώρα, οι κυβερνώντες θα πρέπει να μην αποποιούνται τις ευθύνες τους, αλλά να δίνουν λύσεις», δήλωσε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αναφερόμενος στα περί οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης που ακούστηκαν από κυβερνητικά χείλη εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών.

«10 χρόνια μετά το 2007, από τον Καραμανλή βρισκόμαστε στον Τσίπρα, από τον “στρατηγό άνεμο” του Βύρωνα Πολύδωρα σε “ένα οργανωμένο σχέδιο ανωμαλίας και αποσταθεροποίησης” όπως ανέφεραν οι Κοντονής και Πολάκης», σημείωσε.

Ακόμη, ο κ. Θεοχαρόπουλος σχολίασε ότι οι κυβερνώντες προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και η αξιωματική αντιπολίτευση να εκμεταλλευθεί την κατάσταση.

Ένωση Κεντρώων: Ο πρωθυπουργός «απόλαυσε» το θέαμα της καταστροφής εναέρια

«Επί μέρες η φωτιά κατέστρεφε ανεξέλεγκτα τη χώρα, υπό τα αδρανή βλέμματα της κυβέρνησης, τώρα ο πρωθυπουργός “απόλαυσε” το θέαμα του απολογισμού της καταστροφής εναέρια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας την επιθεώρηση των καμένων εκτάσεων από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη, υπογραμμίζει την αυτοθυσία των ανδρών της Πυροσβεστικής και των εθελοντών και τονίζει ότι «αν είχαμε αγοράσει 5 πυροσβεστικά αεροπλάνα, θα μπορούσαμε να είχαμε αποσοβήσει την καταστροφή, ενώ τώρα η αποκατάσταση των ζημιών θα ισοδυναμεί με το κόστος αγοράς 30 αεροπλάνων».

«Χρειάζεται εθνικό σχέδιο δράσης και για τις φωτιές και για πλημμύρες και για φυσικές καταστροφές εν γένει και όχι αόριστα κατηγορώ, όπως αυτά του κ. Μητσοτάκη που ξεχνάει τις πυρκαγιές επί ΝΔ και τους στρατηγούς ανέμους κάποιου ομοϊδεάτη του», καταλήγει το κόμμα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Έξι προτάσεις για μία νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών

Προτάσεις για μία νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών κατέθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να επεκταθεί σε περαιτέρω κριτική καθώς οι πολίτες και ειδικά όσοι ζουν σε περιοχές που χτυπήθηκαν από τις φετινές πυρκαγιές έχουν εικόνα του αν και κατά πόσο ήταν αποτελεσματική η αντίδραση του κρατικού μηχανισμού. Για το ποιοι ήταν άφαντοι, ενώ θα έπρεπε να είναι παρόντες.

«Αυτό που όμως δεν γνωρίζουν οι πολίτες, είναι ότι οι ευρισκόμενοι σε αφάνεια κινητοποιήθηκαν και εμφανίστηκαν ως εκ θαύματος μόνο όταν πληροφορήθηκαν την προγραμματισμένη από χθες, σε συνεννόηση με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, επίσκεψή μου στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σήμερα το πρωί, στις 10:30» σημειώνει.

Τονίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα παιχνίδια εντυπώσεων και η επικοινωνιακή διαχείριση μιας οικολογικής καταστροφής. «Την αφήνω εξ ολοκλήρου στους πολιτικούς που πολιτεύονται με όρους του χθες και ας θέλουν να εμφανίζονται ότι κομίζουν το «νέο» στην πολιτική. Σε αυτούς που κοιτούν το δάχτυλο (εν προκειμένω την κάμερα) και όχι το δάσος που κάηκε, ενδεχομένως και από δικές τους ευθύνες» προσθέτει.

Εξηγεί ότι πυρκαγιές είχαμε, έχουμε και θα έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε και δεν πρέπει να κάνουμε περισσότερα και στο επίπεδο της πρόληψης, αλλά και στο επίπεδο της καταστολής για να περιορίζουμε – κατά το δυνατόν – το καταστροφικό τους έργο.

Περιληπτικά παρουσιάζει τις προτάσεις του στο ζήτημα αντιμετώπισης των πυρκαγιών:

– Προληπτικός καθαρισμός των δασών από οτιδήποτε μπορεί να λειτουργήσει ως εύφλεκτη ύλη. Διάνοιξη και άλλων αντιπυρικών ζωνών και δασικών δρόμων και τοποθέτηση δεξαμενών ανεφοδιασμού των ελικοπτέρων τουλάχιστον στα οικολογικά κρίσιμα περιαστικά δάση της Αττικής. Κάθε σχολείο υποχρεωτικά θα συμμετέχει μια μέρα σε διαδικασία καθαρισμού δάσους. Η προστασία των δασών δεν διασφαλίζεται μόνο το καλοκαίρι, αλλά και πολλούς μήνες νωρίτερα.

– Δημιουργία Ενιαίου Φορέα Δασοπροστασίας και συγκρότηση ειδικού σώματος δασοκομμάντος εντός της Πυροσβεστικής, οι οποίοι θα παρεμβαίνουν άμεσα στο αρχικό στάδιο της πυρκαγιάς, πριν αυτή εξαπλωθεί ανεξέλεγκτα.

– Απόλυτη προτεραιότητα στην αναβάθμιση των εναέριων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας. Δεν γίνεται από τα 18 Canadair να πετάνε μόνον τα 6. Κάτι γίνεται λάθος. Ανάλυση κόστους -οφέλους κατά το πόσο συμφέρει η αγορά, σε σύγκριση με την ενοικίαση πυροσβεστικών ελικοπτέρων, που είναι πιο αποτελεσματικά σε πυρκαγιές σε δύσβατες περιοχές.

– Χρήση μέσων σύγχρονης τεχνολογίας που θα βοηθούν στον έγκαιρο εντοπισμό και στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο αρχικό τους στάδιο. Πλήρης επιχειρησιακή αξιοποίηση των χιλιάδων εθελοντών δασοπυροσβεστών κατ’ εφαρμογή του Νόμου 4249/2014.

– Καλύτερος συντονισμός κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Πυροσβεστικής, Δασικής Υπηρεσίας, Αυτοδιοίκησης, κ.λπ.), υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Ξεκάθαρες αρμοδιότητες και γραμμές επικοινωνίας.

– Οι ειδικοί λένε ότι μετά την πυρκαγιά η φύση θα πρέπει να αφεθεί να κάνει τη «δουλειά» της, ώστε να έχουμε άμεση φυσική αναδάσωση, αλλά υπάρχουν πράγματα που και η πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλουν να κάνουν. Έμφαση πρέπει να δίνεται στη συγκράτηση των εδαφών και στα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα και φυσικά στην αποτροπή των όποιων καταπατήσεων και της βοσκής. Μόνο όταν διαπιστωθεί ότι δεν επιτυγχάνεται φυσική αναδάσωση, να προχωράμε σε τεχνητή αναδάσωση με βάση και τις επιταγές του Συντάγματος.

Υπογραμμίσε ότι η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Ακραία καιρικά φαινόμενα και μεγάλες πυρκαγιές θα αντιμετωπίσουμε κι άλλες τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε όλα τα επίπεδα. Η πρόληψη είναι σαφώς προτιμότερη και έχει μικρότερο κόστος από την κατάσβεση και την αποκατάσταση. Αυτονοήτως αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητά μας.

Τέλος, ευχαριστεί όσους ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, σε όλη τη χώρα, για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών. «Οι ευχαριστίες μου είναι ειλικρινείς. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι σημαίνει να είσαι μερόνυχτα ξύπνιος, και συχνά πεινασμένος και διψασμένος, και να παλεύεις με τις φλόγες» τονίζει.

Μαξίμου: Εγκαλεί την κυβέρνηση για ολιγωρία από παραλία των Χανίων

«Καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του» συνιστά το Μέγαρο Μαξίμου στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τα περί ολιγωρίας στο ζήτημα των πυρκαγιών και προσθέτει ότι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας βρίσκεται τέσσερα μερόνυχτα στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

«Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος» αναφέρεται.

Γίνεται λόγος για επικοινωνιακό σόου του κ. Μητσοτάκη που «επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά» πως είναι το μόνο που ενδιαφέρει».

ΚΚΕ: Το ματωμένο πλεόνασμα βγαίνει από περικοπές, μεταξύ άλλων στη δασοπροστασία

Για ματωμένο πλεόνασμα το οποίο έχει βγει μεταξύ άλλων από περικοπές στους τομείς της δασοπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, επιτιθέμενο στην κυβέρνηση.

Ο Περισσός ομιλεί για μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των προηγούμενων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη βορειοανατολική Αττική, τη Ζάκυνθο και το νομό Ηλείας, οι οποίες «δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τις ευχαριστίες στους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι ίδιοι, αλλά και οι κάτοικοι των περιοχών όλες αυτές τις μέρες, για να αντιμετωπίσουν τις πυρκαγιές».

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, η έμπρακτη αναγνώριση του έργου των πυροσβεστών σημαίνει την αναγνώριση του επαγγέλματός τους ως βαρύ, επικίνδυνο και ανθυγιεινό, σημαίνει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των πενταετών και των εποχικών πυροσβεστών.

«Το ματωμένο πλεόνασμα για το οποίο καμαρώνει κάθε τόσο η κυβέρνηση διαμορφώνεται εκτός όλων των άλλων περικοπών και από τις τραγικές ελλείψεις στον τομέα της δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης τόσο στο κομμάτι του εξοπλισμού όσο και σε αυτό των εργασιακών δικαιωμάτων των πυροσβεστών, που με αυτοθυσία δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες», τονίζει.

To KKE καλεί τέλος τα μέλη και τους φίλους του, καθώς και τα μέλη και τους φίλους της νεολαίας του, ΚΝΕ, να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα και τις επόμενες ημέρες μπροστά στον κίνδυνο νέων πυρκαγιών.

ΠΑΣΟΚ: Ο Αλ. Τσίπρας εμφανίστηκε αφού έσβησαν οι φωτιές

Αφού έσβησε η φωτιά εμφανίστηκε και ο κ. Τσίπρας, εγκαταλείποντας το προσφιλές του Twitter, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να αποζημιώσει τους πληγέντες από τις πυρκαγιές και να μεριμνήσει για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος.

«Την ίδια στιγμή που οι υπουργοί του ξεφουρνίζουν παραμύθια για να καλύψουν την ανεπάρκεια τους, δεν ζητούν ούτε μια συγγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες τους, για τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό, για την απουσία σχεδιασμού αντιμετώπισης των προβλημάτων», συμπληρώνει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η υπεροψία και το θράσος περισσεύουν στους ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν, παρακολουθούν και δεν ξεχνούν», καταλήγει.

Στ. Θεοδωράκης: «Το μη χείρον βέλτιστον» αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Το μη χείρον βέλτιστον» αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις πυρκαγιές.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει «στις πυρκαγιές αποφύγαμε τα χειρότερα σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα. Τα ίδια και με την οικονομία. “Το μη χείρον βέλτιστον” αρκεί για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Ν.Δ.: Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό Πρωθυπουργό, όχι ηθοποιό

«Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως έναν σοβαρό και υπεύθυνο Πρωθυπουργό. Όχι έναν ηθοποιό σε κακοστημένες θεατρικές παραστάσεις πάνω από τα καμένα, χρησιμοποιώντας με απαράδεκτα προκλητικό τρόπο ως σκηνικό τους πυροσβέστες που μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις πυρόπληκτες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και τα «βέλη» που εκτόξευσε νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως σημείωσε η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της, «η απάντηση στη χυδαιότητα της κυβέρνησης είναι οι έξι προτάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα πολιτική αντιμετώπισης των πυρκαγιών».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού συνέστησε στον κ. Μητσοτάκη «καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του», με αφορμή τα περί ολιγωρίας στο ζήτημα των πυρκαγιών, σημειώνοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων».

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας αφού επιθεώρησε τις καμένες εκτάσεις χαρακτήρισε απόλυτα ελεγχόμενη την κατάσταση στην Ανατολική Αττική. Ακόμη, είπε ότι «η καταστροφή είναι σε έκταση περιορισμένη, γύρω στα 15.000 στρέμματα περίπου, ενώ η αντίστοιχη πυρκαγιά στην περιοχή το 2009 έκαψε 150.000 στρέματα». «Αποφύγαμε τα χειρότερα και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση», συμπλήρωσε και τόνισε ότι τώρα πρέπει να συζητηθούν τα μέτρα αποκατάστασης.

Σε ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το απόγευμα, αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων αποζημιώσεις και φοροελαφρύνσεις για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

 

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Peristeri News

Κρατήθηκε 69 ημέρες στη φυλακή λόγω… συνωνυμίας

Peristeri News

Leave a Comment