PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σε διαδικασίας αναζήτησης νέου προπονητή ο ΓΣ Περιστερίου


Καθόλου χρόνος για ξεκούραση ή χαλάρωση δεν υπάρχει στο Περιστέρι εν όψει της επόμενης μέρας του τμήματος μπάσκετ, που φέρνει την ομάδα στην Α1 έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας.

Η διοίκηση θέλει να κινηθεί γρήγορα για να κλείσει το ρόστερ της νέας χρονιάς, αλλά κυρίως να κλείσει το θέμα του προπονητή. Ο Νίκος Καραγιάννης, που έγραψε ακόμα μία επιτυχία στη θητεία του στην ομάδα, δεν αποτέλεσε το «εκλεκτό» και πλέον αναζητείται κάτι πιο… μπαρουτοκαπνισμένο σε επίπεδο Α1.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε στα δημοσιογραφικά στέκια, αλλά και εντός ΔΣ ήταν μοιραία αυτό του Αργύρη Πεδουλάκη, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν μόνο για την αδιαμφισβήτητη αξία του, αλλά πολλούς περισσότερους που έχουν να κάνουν με ό,τι συμβολίζει το όνομα του πετυχημένου Έλληνα τεχνικού. Όντως υπάρχει στη λίστα ως υποψήφιο όνομα, αλλά σε καμία περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν έχει «κλειδώσει» ότι αυτός θα είναι τελικά ο εκλεκτός για πολλούς λόγους.

Η ελληνική αγορά ξεψαχνίζεται και δεν πρόκειται να παρθεί κάποια απόφαση βιαστικά, αφού θα εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις. Αυτό, βέβαια, που προκύπτει είναι ότι το μπάτζετ της ομάδας θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, αλλά ο στόχος θα είναι για αρχή η παραμονή στην κατηγορία, αφού το επίπεδο του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν, θα είναι πιο υψηλό από κάθε άλλη σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κασελάκης: «Τελικός το παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Peristeri News

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Leave a Comment