PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε απολογία ενώπιον της εταιρείας εννέα στελέχη των ΕΛΠΕ


Για το πολύνεκρο δυστύχημα στις 8 Μαΐου…

Σε απολογία έχει καλέσει η διοίκηση των ΕΛΠΕ εννέα στελέχη της επιχείρησης, μεσαία και ανώτερα, , για το τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η δημοσιοποίηση έγινε με αφορμή τη συλλυπητήρια επιστολή του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη και του γενικού γραμματέα Ενέργειας, Απόστολου Αλεξόπουλου, στην οικογένεια του εργαζόμενου Κωνσταντίνου Μάγγουρα, ο οποίος έχασε το πρωί τη μάχη με το θάνατο μετά το τραγικό δυστύχημα στον Ασπρόπυργο.

Οι κ.κ. Λαφαζάνης και ο Αλεξόπουλος δηλώνουν συντετριμμένοι από την αναγγελία του θανάτου και τέταρτου εργαζόμενου, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά το τραγικό δυστύχημα της 8ης Μαΐου 2015 στα ΕΛΠΕ και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά του.

Δηλώνουν, επίσης, τη βούληση του υπουργείου και της κυβέρνησης να στηρίξουν την οικογένειά του με όλα τα δυνατά μέσα, όπως άλλωστε διαβεβαιώνει ότι θα κάνει και η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Leave a Comment