PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σα Πίντο: «Έχω αφήσει κάτι στη μέση»


Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί της Ξάνθης, ενώ τόνισε ότι γύρισε στους Περιστεριώτες γιατί είχε αφήσει κάτι στη μέση.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του και τη συμπεριφορά που έχουν δείξει στο διάστημα που δουλεύουν μαζί δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, που τόνισε ότι επέστρεψε στον Ατρόμητο αφού άφησε κάτι στη μέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας που έχει δουλέψει καλά στο πρωτάθλημα και έχει καλά αποτελέσματα. Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο, με αλλαγές στην εικόνα του και κατοχή και για τις δύο ομάδες. Παιχνίδι με πολλή πίεση και ήταν δύσκολο για μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ειδικά όταν η Ξάνθη έπαιζε με μεγάλες βαθιές μπαλιές στην πλάτη μας για να κάνει παιχνίδι και εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε το δικό μας. Ξέραμε ότι είναι πολύ επικίνδυνη, το είχαμε μελετήσει καλά το ματς. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί ακολούθησαν την στρατηγική που τους δείξαμε. Είχαν ελάχιστες ευκαιρίες ως καμία και όσο για το πέναλτι, δεν το έχω δει καλά. Εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες που βγήκαν μέσα από την στρατηγική μας Αξίζαμε την νίκη γιατί δημιουργήσαμε περισσότερο, είχαμε μόνο ένα σκοπό, τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε».

Για το δεύτερο πέναλτι που έκανε λόγο ο Λουτσέσκου: «Εδώ καλά-καλά δεν κατάλαβα για το πρώτο πέναλτι αν ήταν, για δεύτερο δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη μου…»

Για τις αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει μετά την έλευσή του: «Έχουν αλλάξει ήδη πολλά με την έλευσή μου. Δεν ξέρω πολλούς προπονητές που θα ερχόντουσαν να παίξουν με αυτό το τόσο δύσκολο πρόγραμμα στα τρία πρώτα παιχνίδια. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά τα πόδια μας είναι πάντα στη γη, θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τους τρεις βαθμούς. Για αυτό γύρισα, για να τελειώσω τη δουλειά που είχα ξεκινήσει και γιατί πιστεύω πολύ στους παίκτες μου. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω καλύτερα δεν γίνεται. Θέλω και πεντάδα και πρόκριση με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά τα θέλω όλα!».

Για το πάθος που έχει δείξει ο ίδιος με τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος των αγώνων με τον Αστέρα και το σημερινό: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω γυρίσει. Απολαμβάνω να δουλεύω εδώ. Είχα μιλήσει με τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο και είχαμε πει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψω γιατί έχουμε αφήσει κάτι στη μέση. Οι πανηγυρισμοί μου οφείλονται στις διακυμάνσεις των αγώνων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment