PeristeriNews.gr
Media

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Alter


Καθώς ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των δημοσιογράφων ώστε ν΄αποφασίσουν το αν θα προχωρήσουν από αύριο Τετάρτη σε επίσχεση εργασίας.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο Alter, καθώς ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των δημοσιογράφων ώστε ν΄αποφασίσουν το αν θα προχωρήσουν από αύριο Τετάρτη σε επίσχεση εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τους, οι δημοσιογράφοι πρότειναν να συναντηθούν όλοι οι εκπρόσωποι τους (των ίδιων, των διοικητικών και των τεχνικών) με τον διευθύνοντα σύμβουλο Κώστα Γιαννίκο, και την ΕΣΗΕΑ, ώστε να δεσμευτεί γραπτώς για το πότε θα εξοφληθούν, αλλά και να δεσμευτεί πως δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον τους.

Στις 18:00 το απόγευμα, ακολουθεί και η συνέλευση των τεχνικών, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Πολλοί μάλιστα απ΄αυτούς, υποστηρίζουν πως ο Κώστας Γιαννίκος, από τη μια τους ζητά να επιστρέψουν στο κανάλι για λειτουργήσει και πάλι κανονικά, και από την άλλη τους στέλνει εξώδικα ώστε να τους εκβιάσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Leave a Comment