PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ράβει το ευρωπαϊκό του κουστούμι ο Ατρόμητος


Για 6η φορά στην Ιστορία του ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει στο Europa League, καθώς ο χθεσινοβραδινός αποκλεισμός της ΑΕΛ από τον τελικό του Κυπέλλου, έστειλε αυτόματα τους Περιστεριώτες στον Β΄ προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η αθηναϊκή ομάδα θα μάθει τον αντίπαλό της από την κλήρωση της 19ης Ιουνίου, ενώ θα δώσει το πρώτο ματς στις 26/07 και τον επαναληπτικό στις 2/08).

Για την επιστροφή του συλλόγου στα ευρωπαϊκά σαλόνια, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η εξαιρετική χρονιά της ομάδας μας επιβραβεύθηκε και επίσημα με την μαθηματική πλέον πρόκρισή της στο Europa League της περιόδου 2018-19.

Μια χρονιά με μεγάλες συγκινήσεις και εξαιρετικά αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας που βρίσκει τον Ατρόμητο να έχει πετύχει το μεγάλο του στόχο που δεν ήταν άλλος από την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον κόσμο της ομάδας μας που στάθηκε στο πλευρό μας σε όλα τα παιχνίδια στο Περιστέρι και σε αρκετά εκτός έδρας, δίνοντας μέσα από τη φωνή τους την επιθυμητή δύναμη για την επιτυχία.

Αυτή θα είναι η 6η συμμετοχή του Ατρόμητου στο Europa League που θα ξεκινήσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο και θα μάθει αντίπαλο στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου.

Στις προηγούμενες συμμετοχές η ομάδα μας αριθμεί σε 12 αγώνες, 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 7 ήττες έχοντας αντιμετωπίσει ισχυρές Ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Νιούκαστλ και η Φενερμπαχτσε. Κορυφαίος παίκτης σε συμμετοχές στο Europa League με τη φανέλα του Ατρομήτου είναι ο σημερινός Team Manager της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment