PeristeriNews.gr
Πολιτική

Π. Καμμένος: Η Ελλάδα τον Αύγουστο δεν θα είναι η χώρα της κρίσης


Τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από την κρίση, επισήμανε από την Ελασσόνα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρευρέθηκε χθες το βράδυ στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στη θεσσαλική πόλη.

«Τον Αύγουστο η πατρίδα μας δεν θα είναι η χώρα της κρίσης, η χώρα της υποτέλειας, της παραδόσεως της εθνικής κυριαρχίας. Θα είναι ξανά μια ελεύθερη χώρα, μια δυνατή χώρα με πολίτες οι οποίοι θα μπορέσουν να αποκτήσουν πίσω αυτά που χάσανε όλη αυτή την διάρκεια των εφτά ετών της σκληρής κρίσης της πατρίδας μας» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε πως η λύση ξεκινάει από την πρωτογενή παραγωγή, ενώ αναφέρθηκε και στο σύστημα της διαπλοκής. «Όλοι αυτοί οι απατεώνες και οι νταβατζήδες που έλεγε ο Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό ήρθε η ώρα να πληρώσουνε. Ένας-ένας οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Ενός-ενός ξηλώνονται τα γαλόνια» ανέφερε.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επέμεινε πως «αυτή η μήτρα του κακού» θα χτυπηθεί, ενώ τόνισε πως «θα συνεργαστούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις μέσα στο πλαίσιο των αρχών μας».

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης ο οποίος συνόδευσε τον κ. Καμμένο στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, τόνισε πως οι ΑΝΕΛ είναι «το αναγκαίο καλό» για την έξοδο από την κρίση, επισημαίνοντας πως θα διαψευστούν όσοι λένε πως το κόμμα δεν θα καταφέρει να μπει στη Βουλή.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Leave a Comment